Connect with us
Doi hoți care plănuiau un jaf au sunat din greșeală la poliție, chiar în timp ce se duceau la furat!

Știri

S-a dus la furat, dar din greșeală, a dat un telefon. Ce s-a întâmplat la scurt timp

Robert Bourne și David Grigsby plănuiau un jaf la Brothers BBQ când unul dintre ei a sunat din greșeală la 911. Avea telefonul în buzunarul de la spate al pantalonilor și probabil că, în timp ce se mișca, a apăsat …cu fundul tasta de urgență.

Desigur, nu și-a dat seama că a sunat la poliție și a continuat să descrie jaful cu amicul său. Asta în vreme ce discuția era înregistrată.

Iar asta nu e tot: dispecerul care a preluat apelul a ascultat cu atenție, iar autoritățile s-au mobilizat rapid și au găsit locația din care se sunase de unde cei doi plănuiau hoția.

Surpriză: hoții erau chiar în parcarea restaurantului pe care aveau de gând să îl jefuiască. De Altfel, acolo i-au și găsit polițiștii. Erau pe banchetă, în mașină, și încă nu terminaseră de plănuit marea lor lovitură.

După ce i-au înhățat pe cei doi, polițiștii au percheziționat mașina. Au găsit un fel de mască de bandit și… cam atât remarcabil.

Patronul restaurantului nu și-a dat seama de nimic până când n-a venit la el un client să îl întrebe ce e cu toată agitația din parcare, unde e plin de mașini de poliție.

Atunci i-a vazut și el pe suspecții care plănuiau să îl jefuiască. Și nu i-a venit să creadă: erau clienți obișnuiți care tocmai băuseră niște bere la el în restaurant.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top