Connect with us
Un copil și-a dorit să aibă aceeași tunsoare ca prietenul său. Totul a pornit de la o glumă între copii, însă adevărul este unul uimitor.

Știri

Și-a făcut aceeași tunsoare ca prietenul său. Ce se ascunde în spatele acestei povești

Un băiat în vârstă de patru ani din Kentucky și-a rugat mama să-l lase să se tundă ca prietenul său cel mai bun, cu scopul ca educatoarea să nu-i mai deosebească.

Jax Rosebush și Reddy Weldon sunt din Louisville, Kentucky și merg la grădiniță împreună. Reddy a fost adoptat împreună cu fratele său mai mare din Congo, în 2014, de către pastorul local, Kevin Weldon și soția lui Debbie.

Jax și-a întrebat mama dacă îl lasă să se tundă la fel ca prietenul lui. Totul făcea parte dintr-un complot al celor doi copii de a-și păcăli educatoarea. Însă, în spatele acestei înțelegeri copilărească se ascunde un aspect extrem de profund.

Impresionată de ideea fiului ei, mama a postat imaginea cu cei doi prieteni pe o rețea de socializare. Ea a scris și un mesaj: „Singura diferență pe care Jax o vede este doar părul lor.”

Lecție de prietenie dată de doi copii de 5 ani.

Dorința lui Jax a fost îndeplinită și acum cei doi prieteni au tunsori la fel.

Lecție de omenie dată de un copil de 5 ani

Mama copilului a completat: „El mi-a spus că vrea să se radă, pentru a fi la fel ca Reddy. Mi-a spus că abia așteaptă să meargă la grădiniță, pentru că educatoarea nu îi va mai deosebi. A crezut că va fi atât de amuzant să-i confunde, pentru că au aceeași tunsoare.

Femeia a postat o fotografie cu cei doi și a scris: „Sunt sigur că toți văd asemănarea. Dacă asta nu este o dovadă că ura și prejudecată este ceva care se învață atunci nu știu ce este .”

Pentru această femeie este incredibil faptul că fiul ei nu observă că prietenul său este de altă culoare.

„M-am gândit că pentru toată ura care există în lume am putea folosi această lecție de la un copil de aproape 5 ani.”.

Pastorul Weldon a fost impresionat de gestul micuțului.

„Fiii mei nu seamănă cu mine, dar suntem o familie. Împărtășim același nume de familie, ne iubim unul pe altul cu tot ce avem și sunt o familie pentru totdeauna.”

Pastorul Weldon i-a adoptat pe Reddy și fratele său mai mare din Congo în urmă cu doi ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top