Connect with us
Și-a pierdut fiica acum 24 de ani! Ce i-a spus fata când și-a revăzut tatăl, nimeni nu își poate explica ce a pățit

Știri

Și-a pierdut fiica acum 24 de ani! Ce i-a spus fata când și-a revăzut tatăl, nimeni nu își poate explica ce a pățit

Un tată care și-a pierdut fiica în urmă cu 24 de ani a avut parte de surpriza vieții sale. După zeci de ani de căutări, bărbatul a aflat vestea care l-a cutremurat.

Wang Mingqing și-a pierdut fiica pe când aceasta avea numai trei ani. Bărbatul din China și soția lui erau vânzători de fructe.

Într-o zi, după ce au terminat de servit clienții, cei doi și-au dat seama cu groază că micuța nu mai era lângă ei. Au început să o caute disperați în tot orașul și prin împrejurimi. Mai mult decât atât au pus anunțuri pe stâlpi și prin ziare, în speranța că vor reuși să o găsească.

Qifeng parcă intrase în pământ și nimeni nu știa nimic de existența ei. După ani de căutări, imposibilul s-a produs. Copila cuplului se afla la mii de kilometri de ei, în cealaltă parte a țării.

Niciodată bărbatul și soția sa nu au uitat de Qifeng, chiar dacă au mai avut o fiică. Pentru că fetița mai mică semăna foarte bine cu sora sa mai mare, de multe ori părinții se plimbau prin oraș cu fotografia fetiței și întrebau trecătorii dacă au văzut-o.

Fetița pierdută

Viața lui Wang s-a schimbat pentru totdeauna pe data de 8 ianuarie 1994 și a revenit la normal zilele trecute.

În 2015, bărbatul a devenit șofer de taxi și a început să interacționeze cu mii de persoane. În numai doi ani, acesta a întrebat aproape 20000 de oameni dacă au văzut-o vreodată pe fiica lui.

Anul trecut, povestea lui a devenit virală pe rețelele de socializare. Mai multe publicații l-au contactat pentru a-i afla povestea.

Un artist a decis să ajute și să creeze un desen al fetiței, așa cum ar arăta aceasta în prezent.

Pe 1 aprilie, cei doi s-au revăzut

Când Kang Ying a văzut desenul la televizor, a fost șocată să vadă cât de mult seamănă cu persoana din desen. Tânăra a decis să îl contacteze pe bărbat. Cei doi au vorbit și au aflat detalii uluitoare.

Pe 1 aprilie, bărbatul a primit vestea pe care o aștepta. Fiica lui a venit să îl vadă și s-a dovedit că este chiar fiica pierdută.

Rămâne un mister cum a dispărut, însă fata i-a spus că a locuit într-un oraș la numai 20 de kilometri depărtare.

CITEȘTE ȘI: După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora
Secţia de poliţie unde oamenii se închină. ÎNREGISTRARE bizară
Mergeau liniștiți pe stradă, dar simțeau că ceva îi urmărea. Camerele au surprins cea mai BIZARĂ apariție!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top