Connect with us
Toti au crezut ca era gravida in 9 luni, insa femeia avea fibrom uterin

Știri

Toti au crezut ca era gravida in 9 luni

Lui Beryl i se facea loc de fiecare data cand se urca in autobuz sau tramvai. Oamenii nu doreau sa deranjeze gravida. Necunoscutii se apropiau de ea si ii mangaiau burta, intreband-o daca sarcina decurge normal.

Fiecare astfel de gest frumos din partea celor din jur era dureros pentru femeie. Pe de o parte, burta imensa ii provoca probleme de autostima, pe de alta parte, nu putea sa apeleze la o interventie chirurgicala drastica deoarece risca sa nu mai fie insarcinata in veci.

Boala de care suferă Lora – Cum recunoști simptomele

Fibrom uterin asemanator cu burta unei gravide: cei „9 ani de sarcina”

Beryl Romaine nu ii invinovatea pe trecatori pentru ca o faceau sa se simta prost. Ei nu aveau de unde sa stie ca un fibrom uterin se poate dezvolta atat de mult incat burta unei femei sa arate exact la fel cu a unei viitoare mamici.

Cand a implinit 32 de ani, femeia simtea dureri puternice in zona abdomenului si s-a dus la medic. Ginecologul i-a explicat ca in corpul ei se dezvolta mai multe fibroame uterine, care de cele mai multe ori nu sunt canceroase. Deci, a linistit-o pentru un timp.

Fibromul uterin este o excrescenta a tesutului si poate fi tratat. Multe femei care se confrunta cu asta pot avea burti asemanatoare unei gravide in luna a sasea sau a saptea. Durerile sunt atat de mari, mai ales in cazul lui Beryl, incat a decis sa nu mai iasa din casa.

Singura solutie pentru a scapa de aceasta problema era extirparea uterului, insa asta inseamna si taierea tuturor sanselor de a mai avea copii. Nu a avut de ales si s-a supus unei interventii de extirpare a uterului. Inainte de interventie, pentru a mai indulci situatia dramatica, medicul i-a spus ca a fost insarcinata timp de 9 ani, nu 9 luni, noteaza site-ul upsocl.com.

Sfatul lui Beryl pentru toate femeile

Operatia a fost un succes, iar femeia a dat o petrecere ca sa celebreze noua sa viata, o viata in care nu mai purta o sarcina falsa, mai dureroasa decat una reala. „Niciodata sa nu renunti la intrebari oricat de stupide ar parea pentru un medic. Intreaba ce optiuni ai si, daca nu intelegi, cere-le medicilor sa iti explice din nou.

Spune-le sa iti spuna pe limba ta ceea ce vrei sa stii, ca sa poti lua decizia corecta”, este sfatul lui Beryl pentru toate femeile care observa lucruri anormale la corpul lor, noteaza Daily Mail.

Continue Reading
You may also like...

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top