Connect with us
O listă cu cuvinte emoționante spune de oameni înainte să moară. Mărturiile emoționante făcute de medici și asistente.

Știri

Ultimele cuvinte emoționante spuse înainte să moară. Mărturiile doctorilor

Un grup de cercetători, care au vrut să afle care sunt temerile oamenilor înainte să moară, au adunat mărturiile unor medici și asistente. Aceștia au dezvăluit povești incredibile și au amintit momente marcante din meseria lor. Aceștia au adunat mărturiile în care se regăsesc ultimele cuvinte ale unor oameni spuse înainte de a muri.

Mărturiile cutremurătoare ale unor medici. Ce spun oamenii înainte să moară

„Eu lucrez într-o terapie intensivă, secția Cardiologie. Am avut un pacient care a avut o ruptură a arterei pulmonare (o complicație rară, cunoscut drept cateter Swan-Ganz). Un minut a glumit cu noi și apoi a început să scuipe sânge. Ultimele sale cuvinte înainte de a muri au fost „de ce mi se întâmplă asta mie?” Încă mă mai bântuie această amintire petrecută în urmă cu câțiva ani, a povestit o asistentă.

„Sunt un radilog și am avut un pacient ventilat mecanic. M-am dus la ea și am văzut sânge roșu strălucitor care începea pe circuitul de aerisire.

Am spus imediat: are hemoragie! Medicul vascular a spus „are doar un pic de sânge”. La scurt timp, sângele a început pe gură și pe nas. Ea s-a uitat la mine și a spus: „lasă-mă să mor.” Era sânge peste tot pe podea și pe mine. Am văzut mai multe la viața mea, dar acest caz a fost cel mai rău.”

”Sunt o asistentă și lucram într-o unitatea de demență / Alzheimer. Aveam un pacient favorit, care era într-o stare mai avansată a bolii, așa că îl verificam frecvent. Aveam conversații lungi și glumeam unul cu celălalt, dar în ultimele două săptămâni ale vieții sale, el s-a oprit complet din a mai vorbi și nu mai reacționa când cineva vorbea cu el.

Am terminat tura în acea seară și m-am dus să-l văd înainte să plec. I-am spus că plec pentru o noapte și că îl voi vedea în ziua următoare. El m-a privit în ochi, mi-a zâmbit și mi-a spus: „Arăți ca un înger!” Am crezut că a fost foarte drăguț, deși el nu a părut lucid câteva săptămâni. A murit în dimineața următoare. Este într-adevăr ceva care m-a marcat.”, a povestit o asistentă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top