Connect with us
Un bărbat din Iași a mers la un salon de masaj erotic și a avut parte de surpriza vieții sale! Cu cine a dat nas în nas

Știri

Un bărbat din Iași a mers la un salon de masaj erotic și a avut parte de surpriza vieții sale! Cu cine a dat nas în nas

Caz de-a dreptul șocant pentru un bărbat din Iași. Un profesor de liceu care a vrut să aibă parte de senzații tari a mers la un salon de masaj erotic.

Nimic nu l-a pregătit, însă, pentru ceea ce avea să vadă la fața locului.

Fata care ar fi trebuit să-l preia era chiar o elevă de-a sa. Conform vremeanoua.ro, tânăra l-a văzut pe geam și a anunțat repede pe toată lumea cine urmează să pășească pragul salonului unde lucrează.

Ca să evite să-l pună pe dascăl într-o situație jenantă, tânăra a făcut schimb cu o colegă. Doar că având în vedere că tinerele erau exploatate sexual, deși erau minore, cazul a fost preluat de procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Andreea N., adolescenta care avea doar 15 ani atunci când a fost racolată de soții Zarughevici, patronii salonului. este eleva profesorului.

A vrut să-și caute ceva de muncă doar pe perioada vacanței de vară pentru că era foarte săracă, iar în anunțul găsit, putea lucra pe postul de chelneriță sau de cameristă la hotel. După ce s-a întâlnit cu Mihai Zarughevici la interviu, acesta i-a spus că poate face mult mai mulți bani dacă acceptă să facă masaj erotic.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Și-a aruncat copilul de pe pod, sub privirile îngrozite ale trecătorilor! Ce s-a întâmplat după întrece orice imaginație

O femeie a făcut un gest de-a dreptul șocant, în fața a zeci de oameni. Aceasta și-a aruncat bebelușul de numai câteva luni de pe un pod.

Iar pentru ca totul să fie șocant, întâmplarea a avut loc la orele amiezii, când în zonă se aflau mai multe persoane care au primit cu groază scena.

Carla Regina Mendes, în vârstă de 23 de ani, a aruncat-o pe micuța Thayller în vârstă de numai șapte luni de pe un pod din Sao Luis, din nord-estul Braziliei, de la o înălțime de 35 de metri de apă, o distanță care ar pune viața în pericol chiar și adulților.

Oamenii care au asistat la scenă au sunat imediat după ajutor, iar mai mulți polițiști au intervenit la fața locului.

Micuța începuse deja să se scufunde, când doi ofițeri de poliție cu o gândire rapidă au ajuns la ea, la timp, înainte ca ea să dispară sub apă.

Din fericire, intervenția promptă i-a salvat viața fetiței, care a supraviețuit și a primit îngrijirile necesare de la salvatori.


Acum, femeia riscă ani grei de închisoare pentru tentativa de ucidere a fetiței sale.

CITEȘTE ȘI:După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora

Mergeau liniștiți pe stradă, dar simțeau că ceva îi urmărea. Camerele au surprins cea mai BIZARĂ apariție!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top