Connect with us

Știri

Un ciclon imens se abate dinspre Sud-Est. Previziunile alarmante ale unei clarvăzătoare

Previziuni terifiante despre ce ar urma să se întâmple. Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu avertizează că urmează un cutremur puternic iar dinspre Sud-Est se va forma un ciclon uriaş.

11 Noiembrie 2017, ora 7:12 !
Dragii mei, Tot în această dimineață, trează fiind, mai stăteam în pat cu ochii închiși și, astfel, văd dragilor cum se formează un vârtej mare înspre Sud-Est! Vedeam o apă mare în noapte, iar, în apă, vad cum se formează cu o mare repeziciune un VÂRTEJ imens, un vârtej care se forma în ordinea corectă a acelor de ceasornic.
Aud un glas care-mi spune: „Ciclon!”
Dragii mei, vom auzi de acest CICLON și de un CUTREMUR intens.
Doresc să vă mai spun că, în același timp în care CICLONUL se forma, vedeam cu PĂMÂNTUL se cutremura puternic. Vom auzi dragilor de un CUTREMUR mare și de un CICLON puternic.
Unde anume se vor produce acestea și când, eu nu știu a vă spune; nu mi s-a descoperit”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a susţinut că a avut premoniţii cu privire la evenimente majore care s-au produs atât în România, cât şi peste hotare. Ea a susţinut că Dumnezeu i-a trimis semne referitoare la accidentul aviatic din Apuseni, drama lui Gabriel Cotabiţă, precum şi incendiile din Colectiv şi Bamboo, dar şi cu privire la atentatele teroriste din Occident.

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevestit dezastrul din Colectiv, a mai făcut previziuni pentru România. Aceasta a vorbit și despre un vis cutremurător în legătură cu țara noastră.

Nu este prima oară când Maria Ghiorghiu face previziuni

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a spus și că în România va veni o revoluție mai mare decât cea din 1989. „Am scris și în 2016 ca Revoluția din 89 a fost o revolutie de catifea, am văzut proteste peste tot și în București. Vor fi și morți și răniți. România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție. Sunt și vor fi influențe externe. Tot ce se întâmplă, duce spre o revoluție”, a spus Maria Ghiorghiu.

Despre Al Treilea Război Mondial, prezicătoarea spune că acesta este inevitabil.

„Al Treilea Război Mondial va fi inevitabil. Iisus vine după Al Treilea Război mondial. Va veni ca pe oamenii buni să îi ia în cer, pe cei răi îi va pedespi, pe morți îi va învia. Dar nu va fi sfârșitul lumii. Apocalipsa nu va veni. România va fi încercuită de un cerc de foc. Când vor zbura avioanele, OZN-urile vor fi pe cerul nostru, era plin, tot ce trecea și trebuia să cadă, toate erau prinse. Vor interveni extratereștrii„, a mai spus specialista.

Cunoscuta prezicătoare Maria Ghiorghiu a mai vorbit si despre o alta viziune pe care a avut-o. Aceasta susține că Parlamentul României va fi ținta unor teroriști.

„Ultimul mesaj: Parlamentul României este vizat de teroriști ca sa îl facă câmp de adunat mușețel. Să-l arunce în aer”, a mai spus celebra prezicătoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top