Un tânăr care și-a ucis mama a avut o reacție neobișnuită. Judecătorul a râs isteric

Ultimul update: vineri 20 aprilie 2018 19:14 Data publicării: vineri 20 aprilie 2018 18:49

Blake Jefferson avea doar 22 de ani când şi-a ucis propria mamă, o femeie în vârstă de 48 de ani.

După ce și-a ucis mama, acesta s-a ascuns într-un dulap pentru a se ascunde de poliție.

Anchetatorii cred că tânărul și-a înjunghiat mama în timp ce aceasta vorbea la telefon chiar cu bunica lui.

Șeriful din oraș a dezvăluit că tânărul lua droguri și că avea probleme psihice în momentul atacului asupra mamei sale.

Înainte de crimă, i-a spus unui pastor că are viziuni spirituale.

La ora două după amiază, femeia ucisă și-a sunat mama pentru a-i spune că Blake se poartă ciudat și i-a cerut ajutorul. Femeia care era o profesoară respectată de toată lumea nu știa că vor fi ultimele momente din viața sa.

În timpul convorbirii, mama femeii și-a auzit fiica în timp ce țipă că este înjunghiată de Blake, iar apoi convorbirea s-a întrerupt.

Blake și mama sa

Când a ajuns în faţa judecătorului, Blake a aflat că este acuzat de crimă. Mai mult, trebuia să achite o cauţiune de 50.000 de dolari.

Cum era conştient că nu avea de unde să plătească banii, a izbucnit în lacrimi! Ştia că va ajunge la închisoare pentru mulți ani.

Şi, mai presus de toate, ştia că, odată ajuns acolo, va fi abuzat. Doar gândul la ce avea să i se întâmple l-a făcut să urle ca din gură de şarpe: „Nu vreau să merg la închisoare! O să mă violeze! O să mă forţeze!”

Martorii care au luat parte la procesul tânărului au declarat, ulterior, pentru presa locală, că, în momentul în care i-a auzit tânguielile, judecătorul a izbucnit într-un râs isteric, potrivit Daily Mail.

De asemenea, acesta a susținut că după crimă au fost oameni care au încercat să îl ucidă. Însă, deoarece este atât de instabil, nimeni nu l-a crezut, iar acum trebuie să plătească pentru faptele sale.

O adolescentă s-a trezit din comă și i-a spus un lucru cutremurător mamei sale

Sursa: Huff.ro
Știri despre:   
Comentarii