Connect with us
Metroul Bucureștean BLOCAT! Un bărbat de 62 de ani a fost lovit de metrou

Știri

Un bărbat a fost lovit de metrou în stația Gorjului. Cine era tânărul de 31 de ani

Un nou accident la metrou, un bărbat a fost lovit de metrou, joi, 7 februarie 2019. Acesta avea 31 de ani și potrivit ISU s-a sinucis.

Echipajele de salvare ajunse la stația de metrou Gorjului din Capitală l-au declarat decedat pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, care a fost lovit de o ganitură joi, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Potrivit primelor informații, bărbatul de 31 de ani s-ar fi aruncat în fața garniturii de metrou.

O persoană a murit lovită de metrou la stația Piața Romană

Persoana care a fost lovită de metrou, joi,  în galeria subterană de la staţia Piaţa Romană a decedat, au informat, joi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Din cauza leziunilor grave, nu s-a putut constata dacă e bărbat sau femeie.

Incidentul s-a petrecut la aproximativ 50 de metri de peron.

La faţa locului au acţionat Detaşamentul Special de Salvatori, echipaj de descarcerare şi SMURD.

Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul a fost anunţat la 112.

„Metrorex informează că, astăzi, 03.01.2019, începând cu ora 15:00, circulația trenurilor de metrou este reorganizată, pe Magistrala 2 de metrou: se circulă în sistem pendulă între stațiile Universitate-Berceni și Aviatorilor– Pipera. Stațiile Romană și Piața Victoriei sunt închise.

 Reorganizarea a fost făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, în tunel, la 50 m de stația Piața Romană, posibilă tentativă de suicid.

Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatarii Metrou. Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale,” informează Metrorex, într-un comunicat de presă.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top