Connect with us
ANM, anunț de ULTIMA ORĂ după incendiul din Băneasa. Cât de toxic este norul negru? sursa foto: antena 1

Știri

ANM, anunț de ULTIMA ORĂ după incendiul din Băneasa. Cât de toxic este norul negru?

ANM a făcut un anunț de ultimă oră despre incendiul care a izbunit astăzi în jurul orei 13 în nordul Capitalei. În urma acestui incendiu a rămas un nor dens de fum și având în vedere că vântul suflă foarte sla, acesta se va disipa greu.

ANM, anunț de ULTIMA ORĂ după incendiul din Băneasa. Cât de toxic este norul negru?

UPDATE: ISU: Aeroportul Otopeni nu este afectat si fumul nu se indreapta spre acesta. De asemenea Aeroportul Baneasa nu este nici el afectat, deoarece directia vantului nu este in directia acestora. Bogdan Toma , ISU

Norul de fum este unul toxic, pentru că la fabrica unde a izbucnit incendiul au ars cantități uriașe de vopsea. Fumul se va disipa extrem de greu, având în vedere condițiile meteorologice de la această oră. Vântul suflă foarte slab.

Focul a izbucnit în zona de nord a Bucureștiului, la parcul industrial Metav. La fața locului s-au deplasat 16 autospeciale, 2 ambulanțe și 4 mașini de descarcerare.

ANM, anunt de ULTIMA ORA dupa incendiul din Baneasa. sursa foto: antena3.ro

ANM, anunt de ULTIMA ORA dupa incendiul din Baneasa. sursa foto: antena3.ro

„Norul merge spre sud-est, s-au făcut simulări. Este bine că e sus, se simte miros de fum în zona Băneasa, densitatea mare este sus. Nu ştiu cât de mult ne vor afecta, nu sunt de competenţa noastră”, a anunâat meteorologul ANM, Meda Andrei, meteorolog ANM pentru Digi 24.

Citește și: FUM TOXIC! RO-ALERT Incendiu puternic în Zona Pipera din Capitală – LIVE VIDEO

„S-a emis Ro-Alert pentru două motive, este o degajare mare de fum şi doi pentru că este o zonă aglomrată, pentru a permite maşinilor de pompieri şi de intervenţii. Nu avem informaţii de victime, sunt mai multe echipaje de la ISU. Să evite zona respectivă, zona Biharia. Au ajuns acolo, colegii de la Pompieri. Vor face tot posibilul ca incendiul să nu se propage şi stingerea incendiului şi controlul lui. Preventiv s-au trimis şi ambulanţe, inclusiv pentru protecţia personalului”, a declarat Raed Arafat.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top