Connect with us

Știri

Incendiu puternic lângă Cluj Napoca! Flăcările s-au întins pe 500 de metri

UPDATE 11:40: Incendiul a fost stins. Localnicii din acea zonă preciează că la aceste depozite au fost incendii și în trecut, mai ales din cauza instalațiilor electrice improvizate. Multe spații ar fi date în chirie la ”negru”.

În dimineața zilei de marți a avut loc un incediu extrem de agresiv în Florești, lângă Cluj Napoca. Din primele informații primite de la pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” din Cluj, o hală de pe strada Avram Iancu a luat foc.

Incendiu puternic lângă Cluj Napoca! Flăcările s-au întins pe 500 de metri

Pompierii se luptă și în acest moment cu flăcările. Aceștia au fost chemați de la prima oră a dimineții să stingă incendiul agresiv care a pornit în această hală. Din informațiile deținute până la această oră se pare că nu există victime.

Incendiu puternic langa Cluj Napoca! Flacarile s-au intins pe 500 de metri

Incendiu puternic langa Cluj Napoca! Flacarile s-au intins pe 500 de metri

„Se intervine cu un dispozitiv mărit la un incendiu puternic, care a cuprins un depozit de pe strada Avram Iancu din localitatea Florești. Intervin 6 autospeciale pentru stins incendii, două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate persoane rănite până în acest moment”, transmite ISU Cluj.

Știre în curs de actualizare

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top