Connect with us

Știri

10 ADEVARURI pe care le uitam prea repede

E surprinzator cum pierdem uneori din vedere cele mai importante lucruri din viata. Iata 10 adevaruri pe care le uitam mult prea repede!

1. Daca esti ocupat, nu inseamna ca esti si productiv. Uita-te la toti cei din jurul tau: toti par atat de ocupati incat nu au timp nici sa respire. Telefoane peste telefoane, emailuri peste emailuri si intalniri peste intalniri. Cu toate astea productivitatea se lasa asteptata.Utilizeaza-ti timpul cu mai multa intelepciune si fii mai organizat daca vrei sa te bucuri mai mult de viata.

2. Succesul este deseori precedat de esec. Nu te lasa doborat atunci cand pierzi si nu uita ca dupa orice furtuna rasare soarele, mai stralucitor ca niciodata. Deznadejdea este cel mai mare dusman al omului, asa ca nu te lasa prada acestui sentiment nefolositor.

3. Frica este principalul motiv pentru care ajungi mai apoi sa regreti. Frica a stat dintotdeauna piedica pentru marile impliniri din viata. Pe langa faptul ca te macina complet, din toate punctele de vedere, nu face decat sa te opreasca din a deveni ceea ce iti doresti.

4. Trebuie sa stii cat valorezi. Valorea ta nu este data de hainele pe care le porti, familia din care provii, locul de munca la care mergi in fiecare zi sau banii din cont. Trebuie sa stii cine esti cu adevarat si sa nu te abati de la obiectivele tale. Nu te lasa doborat de standardele pe care societatea le impune.

5. Esti la fel de bun ca cei cu care te asociezi. Sau mai bine zis.. spune-mi cu cine te insotesti, ca sa iti spun cine esti. Mai este nevoie de alte explicatii?

6. Viata este scurta. Si imprevizibila. ai face bine sa te bucuri si de cele mai marunte lucruri si sa lasi la o parte frustrarile fara sens. Intr-o zi totul se va termina, iar tu vei realiza ca ai pierdut tot ce era mai important.

7. Nu trebuie sa astepti scuze pentru a ierta. Iertand iti faci o favoare tie insuti si este foarte posibil sa nu il influentezi pe celalalt cu nimic. Fa asta pentru tine si viata ta se va shcimba.

8. Traiesti viata pe care o creezi. Desi suna ca o replica dintr-un film vechi, este chiar adevarat. Tine doar de tine ca lucrurile sa evolueze asa cum speri.

9. Accepta trecutul. Este poate cel mai bun sfat, caci daca exista un lucru pe care nu il poti schimba in aceasta viata, acela este trecut. Atunci de ce sa nu te impaci cu ceea ce a fost?

10. Schimbarea este inevitabila. De aceea este ideal sa imbratisezi tot ceea ce e nou si sa te lasi dus de val. Uneori chiar merita!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top