Connect with us
10 ani de iPhone. 9 ianuarie 2007 este ziua în care lumea telefoniei mobile era definitiv schimbată, prin apariția iPhone.

Știri

10 ani de iPhone – Un deceniu de inovație

10 ani de iPhone. 9 ianuarie 2007 este ziua în care lumea telefoniei mobile era definitiv schimbată. Ceea ce Apple, prin vocea lui Steve Jobs prezenta, nu era un telefon, ci un business fenomen.

10 ani de iPhone – „Acesta este doar începutul!”

Macworld Expo 2007 era scena pe care iPhone își făcea debutul. Celebrul Steve Jobs era cel care prezenta lumii ceea ce avea să devină obsesia în materie de tehnologie a întregii planete.

La vremea aceea, regretatul fondator al Apple susținea un discurs captivant în care explica necesitatea existenței unui astfel de telefon inteligent.

„Poze, muzică, TV, Internet, toate sunt elemente exponențiale ale modernității, dar distanțele care le separă le fac inaccesibile concomitent. Scopul iPhone este să comprime distanțele, totul pentru a pune la dispoziția oamenilor, un detaliu tehnic care să le ușureze viața.”, spunea atunci Steve Jobs.

Tim Cook, directorul general al Apple își rezuma și el entuziasmul într-o frază simplă: „iPhone va deveni o parte integrată a vieții fiecărui om. Astăzi, mai mult ca niciodată, modul în care comunicăm, muncim, trăim și ne distrăm va căpăta o nouă dimensiune.”

Citește și: Apple va reduce producția de iPhone în primele trei luni din 2017

În deceniul scurs, compania Apple a dat lumii nu mai puțin de 15 modele de iPhone.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top