Connect with us

Știri

10 lucruri care intimideaza un barbat

Ai avut vreodata sentimentul ca un barbat se teme sa se apropie de tine? Iata 10 lucruri care l-ar putea intimida!

1. Nu ii permiti sa fie un gentleman. Daca esti un lider bun la locul de munca, nu inseamna ca trebuie sa joci acelasi rol si in viata personala. Lasa-l sa fie un domn cu tine si permite-i sa iti deschida portiera masinii, sa te pofteasca la masa, sa preia initiativa.

2. Nu faci din relatia voastra o prioritate. Ori de cate ori se va simti pe planul 2, relatia voastra va avea de suferit. Arata-i cat de important este pentru tine faptul ca sunteti impreuna si nu il da la o parte, caci s-ar putea sa il pierzi.

3. Felul in care te imbraci. Da, in mod surpirnzator, felul in care te imbraci la o intalnire il poate intimida pe barbatul de langa tine. Chiar daca vrei sa arati incredibil de bine, incearca sa te mulezi pe ocazie si locul in care mergeti si nu iesi prea tare in evidenta.

4. Esti perfectionista. In general, aceasta caracteristica innebuneste barbatii, caci din fire ei sunt mai delasatori. In plus, il vei face sa se simta ca si cum nimic din ceea ce face el nu este corect.

5. Vorbesti prea mult despre munca. Incearca sa lasi problemele de la munca la birou, daca vrei sa nu apara tensiuni in relatia voastra. Desigur ca este bine sa ii ceri sfaturi sau sa ii spui ce te supara, insa cel mai bine este stabilesti o limita.

6. Il confrunti prea des. Fii mai toleranta si vei avea mai mult de castigat.

7. Nu te poti relaxa. Lasa garda jos si arata-i ca ai si slabiciuni si momente in care te emotionezi si esti foarte sensibila. O femeie extrem de puternica, care nu arata semne de slabiciune, este foarte intimidanta.

8. Esti de neatins. Deseori poti da impresia ca este inabordabila si nu se poate comunica cu tine. Este bine sa fii o persoana puternica, hotarata, insa uneori trebuie sa ii permiti barbatului sa se manifeste asa cum isi doreste in preajma ta.

9. Te certi prea des. Fii mai calma, asculta cu atentie argumentele sale si transforma orice cearta intr-o discutie constructiva, din care amandoi invatati.

10. Nu zambesti. O femeie vesela intotdeauna va rezolva problemele din cuplu. Trateaza lucrurile cu putina superficialitate si priveste viata cu mai mult optimism.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top