Connect with us

Știri

10 tendinte care trebuie sa fie pe val si in 2016

Sunt cateva tendinte din anul 2015 pe care le-am iubit atat de mult, incat ne dorim sa le pastram si in anul care urmeaza. Iata care sunt acestea!

1. Culoarea naturala a parului. Nu numai ca e foarte cool, dar este si foarte sanatos pentru scalp si firul de par. Asadar, opteaza cu incredere si in acest an pentru nuanta naturala a parului tau si cu siguranta nu vei fi demodata, ci doar extrem de atragatoare!

2. Trendul „no-make-up”. In anul care tocmai a trecut numeroase vedete si-au facut aparitia in public nemachiate, sau purtand un machiaj subtil, extrem de natural. Se pare ca aceasta tendinta avanseaza si tot mai multe femei celebre apeleaza la ea. In plus, daca esti norocoasa si ai un ten curat, care iti permite sa nu il retusezi absolut deloc, vei economisi mult timp!

3. Umerii la vedere! Bluzele cazute pe un umar sau rochiile de vara care lasa ambii umeri dezgoliti vor face senzatie in orice moment, asa ca nu renunta la ele! Nu exista nimic mai sexy!

4. Imprimeurile florale. Poti gasi ceva mai feminin decat aceste imprimeuri?

5. Tunsoarea medie. Anul 2015 a fost cu siguranta anul tunsorilor medii. De la artiste pana la prezentatoare tv, toate celebritatile au optat pentru acest tip de tunsoare. Te poate avantaja indiferent de forma fetei, daca mergi la stilistul potrivit!

6. Machiajul smokey-eye. Este ideal ori de cate ori iti doresti o privire patrunzatoare, enigmatica. Iti recomandam sa optezi pentru un astfel de machiaj la un eveniment de seara, cu o rochie eleganta.

7. Culoarea marsala. Orice ati spune, culoarea anului 2015 este incredibil de frumoasa. Ne dorim sa o purtam cu drag si in 2016, fie ca o alegem pe unghii, accesorii sau haine elegante.

8. Parul scurt. Este foarte practic si te poate intineri cu cativa ani buni daca alegi tunsoarea potrivita. Incerca anul acesta daca pana acum nu ai indraznit. Niciodata nu e prea tarziu!

9. Pantofii sport. In anul care a trecut am intalnit pantofii sport in tot mai multe outfituri si combinatii extravagante. Inca nu vrem sa renuntam la ei!

10. Bijuteriile handmade. Dupa o revenire in forta, ne dorim ca si in anul care urmeaza sa purtam creatii inedite din aceasta categorie.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top