Connect with us
Programul RATB și Metrorex de Crăciun și Anul Nou. În zilele de Crăciun, trenurile de metrou vor circula la un interval de nouă minte.

Știri

Programul RATB și Metrorex de Crăciun și Anul Nou

Programul RATB și Metrorex de Crăciun și Anul Nou. Programul mijloacelor de transport în comun din București va fi modificat în perioada Sărbătorilor de iarnă. În zilele de Crăciun, Metrorex a anunțat că trenurile de metrou vor circula la un interval de nouă minte. În noaptea de Revelion, între orele 0:00 – 1:00, metroul va circula la un interval de zece minute, iar în intervalul orar 1:00-5:00, intervalul va crește la 20 de minute.

Programul de Crăciun al trenurilor este valabil pentru zilele de 24, 25 și 26 decembrie.

„În zilele de 24, 25 si 26 decembrie a.c., trenurile vor circula pe Magistrala 1 (Republica—Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni—Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny—Preciziei) și Magistrala 4 (Gara de Nord 2—Parc Bazilescu), la un interval de circa 9 minute.

Sărbători 2017 – Programul RATB și Metrorex de Crăciun și Anul Nou

În noaptea de 31 decembrie 2017/1 ianuarie 2017, trenurile de metrou vor circula între orele 00:00 — 1:00 la un interval de 10 minute și de la ora 1:00 până la ora 5:00 la un interval de 20 minute. În zilele de 1 si 2 ianuarie 2017, trenurile vor circula pe toate magistralele, la un interval de circa 9 minute”, se arată într-un comunicat remis de Metrorex.

Regia Autonomă de Transport în București (RATB) a anunțat că mijloacele de transport în comun vor circula în ajunul Crăciunului, respectiv în 24 decembrie, conform unei zile normale de sâmbătă. În 25 și 26 decembrie, autobuzele, tramvaiele și troleibuzele vor circula după programul unei zile de duminică.

Centrele de vânzare a cardurilor de călătorie vor fi deschise după același program.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top