Categorii Știri

Crimă în Șura Mare, de Crăciun. Un bărbat și-a ucis soția și fiica și le-a aruncat în fântână

Crimă în Șura Mare, Sibiu, chiar în ziua de Crăciun. O femeie de 36 de ani și fiica ei, în vârstă de 14 ani, au fost găsite fără suflare, duminică,în ziua de Crăciun.

Potrivit primelor date, chiar soțul femeii este criminalul. Bărbatul și-a omorât fiica și soția și le-a aruncat în fântână.

După crimă, a încercat să se sinucidă prin spânzurare, însă fiul său, în vârstă de 18 ani, l-a găsit și a chemat ambulanța.

Crimă în Șura Mare, de Crăciun. Femeia voia să divorțeze

În urmă cu șase luni femeia, i-ar fi zis soțului ei că vrea să divorțeze. Fiica sa a stat întotdeauna între părinții săi, atunci când ei se certau. Ieri, aceștia au mers la colindat, iar când s-au întors acasă, a reînceput scandalul. Se pare că bărbatul nu își dorea să divorțeze, iar certurile despre partaj îl nemulțumeau.

Potrivit primelor date ale polițiștilor, este vorba despre o crimă premeditată. Fiul criminalului l-a găsit în stare de inconștiență. Acesta ar fi încercat să își pună capăt zilelor, iar ambulanța l-a preluat de urgență. Starea acestuia este una foarte gravă, iar medicii sunt reervați.

Citește și: Cod galben de polei. Care vor fi zonele afectate

Poliţiştii şi procurorii din Sibiu au deschis o anchetă, urmând să stabilească motivele care au dus la această crimă înfiorătoare de Crăciun.

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More