Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici, săptămâna 6 - 12 martie 2017. Previziunile runelor facute de numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici, săptămâna 6 – 12 martie 2017. Schimbări pentru zodii

Horoscop Mihai Voropchievici, săptămâna 6 – 12 martie 2017. Numerologul Mihai Voropchievici a făcut horoscopul runelor în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Horoscop Mihai Voropchievici, săptămâna 6 – 12 martie 2017.

Berbec: Este deschizătorul zodiilor. Primește indicația să se relaxeze, să se detașeze. Veștile proaste pe care le primește sunt niște alarme false.

Taur: Taurul primește o atenționare serioasă pe tot ce inseamnă consolidarea poziției la locul de muncă, familie, societate. Să iasă din bârlog, să se intereseze de propria persoană și va reuși să se descurce pe toate planurile.

Gemeni: Au o săptămână de favoruri, primesc de toate. Posibil să primească un cadou.

Rac: Racul are o săptămână in care apar adevaruri importante, care pot să le schimbe viața. Încercați să vă liniștiți, sunt lucruri care pot veni cu importanță benefică.

Leu: Se mută într-o casă nouă. Sunt posibile schimbări în zonă matrimonială. Puteți primi o ofertă de un loc mai bun de muncă. Încercați să o onorați.

Fecioară: Fecioarele sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Au posibilitatea să îsi revigoreze forțele din toate planurile.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top