Connect with us
FACEBOOK, schimbări radicale. Toți utilizatorii vor fi afectați

Știri

Facebook Messenger nu merge. Probleme cu funcționarea rețelei sociale în întreaga lume

Facebook Messenger a picat în cursul zilei de marți 5 decembrie 2017. Mai mulți utilizatori din întreaga lume se plâng de faptul că nu pot primi și nu pot trimite mesaje.

Problemele cu mesageria Facebook au început să apară în jurul orei 13.00, conform site-ului downdetector.com, specializat în monitorizarea rețelelor de socializare.

Totodată, mai multe persoane se plâng că nu pot accesa nici Instagram și nu pot posta imagini pe Facebook.

De asemenea, sunt probleme și cu Instant Articles, această funcție a Facebook întâmpinând probleme azi. Conform unor informații, această funcție ar urma să nu fie disponibilă pentru unele site-uri până spre seară.

Nu este prima oară când se semnalează probleme cu rețeaua de socializare.

Ultimele probleme cu Facebook, în luna octombrie

Facebook a picat miercuri, 11 octombrie 2017, în jurul orei 18.00. Mai mulți utilizatori din mai multe țări se plâng că rețeaua de socializare nu le afișează postări.

De asemenea, mai multe pagini nu pot fi accesate. Informația a fost confirmată și de site-ul Daily Star, care notează că și în Marea Britanie sunt probleme mari cu rețeaua Facebook.

Și pe Twitter sunt mai mulți utilizatori care spun că Facebook și Instagram nu merg.

Totodată, site-ul downdetector.com, care se ocupă de depistarea problemelor cu această rețea de socializare, este plin de comentarii ale oamenilor din toată lumea care se plâng că că Facebook nu funcționează și că se afișează ecranul alb.

Și în trecut au mai fost probleme cu rețeaua, cele mai recente fiind vara trecută. Facebook a picat pentru mai multi utilizatori din Romania, in seara zilei de miercuri, 19 iulie, orele 21.30. Mai mulți utilizatori se plângeau că nu pot trimite mesaje și că nu se afișează postări noi sau paginile se încarcă foarte greu.

Rețeaua de socializare a lansat Facebook Messenger for Kids

Facebook a lansat o nouă aplicație intitulată Messenger for Kids. Aceasta funcționează într-o manieră destul de similară cu versiunea standard a programului, cu câteva excepții importante.

În primul rând, fiecare persoană din lista de contacte a fiului sau fiicei tale trebuie aprobată de tine, înainte de inițierea unui dialog. În altă ordine de idei însă, copii se vor simți ca acasă în noua aplicație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top