Connect with us

Știri

Elev din Titu transportat cu elicopterul la spital, după ce a căzut în curtea școlii

Un elev de clasa a V-a din oraşul dâmboviţean Titu s-a agăţat, miercuri, de o bară din curtea şcolii, a căzut şi s-a lovit la cap, la faţa locului venind un elicopter SMURD cu care copilul a fost transportat la spital, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Incidentul a avut loc în pauza dintre orele de curs.

”În timpul pauzei, un elev de clasa a V-a de la Şcoala Generală Titu Târg s-a agăţat de o bară din curtea şcolii, a căzut şi s-a lovit în zona capului. A fost transportat la spital, conştient”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Cei aflaţi la faţa locului au sunat la 112, iar un elicopter SMURD a preluat copilul şi l-a transportat la un spital din Bucureşti.

Pe 30 martie 2018, o elevă a fost înjunghiată de iubitul ei, care a mers la școală după ea.

O elevă în vârstă de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a la Școala din localitatea vasluiană Osești, a ajuns la spital cu răni la mâini, după ce a fost tăiată cu un cuțit de către un tânăr de 24 de ani care a sechestrat-o.

Citește și: 17 eleve otrăvite la școală, în sala de clasă! Cine ar putea fi vinovatul

Nervos că părinții adolescentei nu o lasă să aibă o relație cu el, tânărul a sechestrat-o pe minoră.
Pe numele său, polițiștii emiseseră deja un dosar penal pentru act sexual cu un minor, dat fiind că eleva este elevă în clasa a VIII-a.

Tânărul a mers la școala la care învăța iubita lui

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în seara de 29 martie, tânărul, înarmat cu un cuţit, a mers la şcoala din Oşeşti, unde fata învăţa în schimbul de după amiază a intrat în cancelarie.

Citește și: O fetiţă din clasa a VI-a din Târgu Mureș a căzut de la etaj, la Şcoala Gimnazială nr. 7

O profesoară l-a anunțat că eleva lipsește, chiar dacă aceasta era în timpul cursurilor.
Cadrul didactic i-a anunțat apoi pe părinții elevei. Tânărul s-a întâlnit pe drum cu părinții elevei și l-a lovit pe tatăl fetei, apoi s-a întors la școală.

Întors la cancelarie, tânărul le-a găsit pe elevă, pe mama acesteia și pe profesoara cu care vorbise.

Le-a amenințat pe cele două femei și amenințat că va veni Poliția, tânărul a plecat, nu înainte de a o lovi pe mama minorei. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top