Categorii Știri

160 de pasageri blocați în Italia. Avionul nu a mai apărut

160 de români au rămas blocaţi pe aeroportul din Bologna după ce aeronava companiei Wizz Air nu a mai apărut.

Angajaţii aeroportului le-au comunicat pasagerilor stupefiați că trebuie să se descurce pe cont propriu.

Clipe dramatice pe aeroportul din Bologna. 160 de pasageri români s-au trezit într-o situație inedită și îngrijorătoare. Avionul cu care trebuiau să zboare acasă nu a mai apărut. Cu toate că aceștia au plătit biletele și așteptau cursa, aceasta a fost anulată. Mai mult, angajații aeroportului le-au spus să-și găsească singuri o soluție pentru a ajunge în România.

Cursa trebuia să decoleze în decursul serii de 15 mai, la ora 21:30, către Iași. Autoritatile de pe Aeroportul din Bologna au amânat inițial zborul cu o oră. După ce au așteptat o nouă veste, cei 160 de pasageri au fost anunțați că trebuie să iasă din aeroport.

Scandalul și revolta au izbucnit în rândul pasagerilor. Compania Wizz Air, al cărui zbor a fost anulat, s-a ocupat de transferul acestora la un hotel. Evenimentul a avut loc abia în jurul orei 3 dimineața.

Ministerul de Externe a transmis într-un comunicat informații privind cauzele care au condus la acest incident. De asemenea au fost aduse propuneri pentru soluționarea acestui eveniment. Citiți mai multe pe AIR24.

Share
Scris de
Beldiman Andrei

Acest site foloseste cookies.

Read More