Connect with us

Știri

2.000 de euro pentru un sâmbure cu chipul lui Arsenie Boca

Un anunț inedit a făcut vâlvă săptămâna trecută pe un site vânzări. Un timișorean cerea 2.000 de euro pentru un sâmbure cu chipul lui Arsenie Boca. Fotografia cu anunțul a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Joi dimineața, un anunț de pe un site de vânzări propunea cumpărătorilor să achiziționeze un sâmbure de caisă pe care, spunea autorul, se vedea chipul părintelui Arsenie Boca.

“Simbure cais- aparitia figurii sf.parinte Arsenie Boca!Este necesar aceasta suma,de urgenta! Oferte serioase- deoarece este real,nu facatura!Va multumesc!” suna anunțul postat de „gabi” din Timișoara.

Citește și: Profețiile lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca

Postarea a dispărut între timp de pe site, fiind fie ștearsă fie găsindu-și cumpărător. Curișii pot vedea însă cum arată sâmburele în cache-ul site-ului.

Un alt vânzător oferea doritorilor un pix sfințit la mormântul părintelui, pentru „modesta” sumă de 200 de lei. „Am două bucăți, poartă noroc la examen”, susține Dani din Bistrița.

1 Comment

1 Comment

  1. Adrian

    2020-06-21T19:03:40+03:00 at 19:03

    Ma surprinde faptul ca unii au luat pozele originale postate in contul meu personal si fac bisnita ,,la misto” asa cum unii au facut avere cu produse si fotografii – Made in China.Rusine sa va fie ,cei care face- ti misto! Daca am fost serios si am postat poze pe pagina personala de Facebook ,acum gasesc dupa ceva ani ,asa ceva !Mesaj de la proprietarul de drep !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top