Connect with us

Știri

2018 va fi anul dezastrelor şi nenorocirilor, avertizează un proroc

Multe dintre profețiile clarvăzătorului s-au adeverit cu o precizie care înfioară și înspăimântă pe toată . Brexit, președinția lui Donald Trump, atentatul din Las Vegas sunt numai câteva dintre previziunile britanicului. Iată de ce privești cu teamă prezicerile lui pentru 2018.

Inainte de toate, omenirea se va confruntă anul viitor cu o adevărată criză ecologică, astfel că fenomentele naturale vor fi mult mai frecvente și mult mai devastatoare. Pentru Italia, prorocul britanic anunță distrugeri și însemnate pierderi de vieți omenești din cauza erupției vulcanului Vezuviu.

SUA și Australia vor fi, din nou, victimele unor incendii de o violență înfricoșătoare, în timp ce China și India vor asista la inundații nemaintalnite până acum.

China şi Rusia vor concura cu Statele Unite

În plus, Pământul va fi zguduit de cutremure extrem de puternice, undele seismice urmând să afecteze inclusiv regiuni care nu au cunoscut până acum furia subterană a Terrei.

DacĂ este să dăm crezare previziunilor britanicului, insulele Caraibe vor deveni epicentrul unor uragane nemaivăzute, iar procesul de dezintegrare a calotei de gheață a Antarcticii se va accelera într-un mod îngrijorător. Acest lucru va spori numărul de aisberguri din mari, spre disperarea navigatorilor.

În planul politicii mondiale, Craig nu crede că americanii vor reuși să-l dea jos pe președintele Donald Trump.

Nu același lucru se poate spune despre Coreea de Nord, unde Kim Jong-un va fi înlăturat de la putere, conform previziunilor britanicului.

În acest timp, China și Rusia vor formă o alianța economică, în măsură să concureze cu Statele Unite.

Citeşte şi Cum să începi o relaţie serioasă şi frumoasă în funcţie de zodia lui

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top