Connect with us
21 de persoane din șapte județe, audiate în Capitală într-un dosar privind achiziții intracomunitare

Știri

21 de persoane din șapte județe, audiate în București într-un dosar privind achiziții intracomunitare

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al Poliţiei Sectorului 2, au pus în aplicare, joi dimineața, 21 de mandate de aducere într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare.

Perchezițiile au fost făcute sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Oamenii legii au pus în aplicare 21 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane din judetele Ilfov, Călărași, Mehedinți, Buzău, Dolj, Ialomița și Sibiu.

O percheziție are loc și în București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare de materiale de construcții

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că sub forma neevidențierii contabile a tuturor veniturilor obținute, cât și prin evidențierea contabilă de cheltuieli fictive, în scopul diminuării taxelor si impozitelor, mai multe persoane ar fi cauzat cauzat bugetului consolidat al statului un prejudiciu de 1.000.000 lei”, spun reprezentanții Poliției Capitalei.

Persoanele vor fi duse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 2.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top