Connect with us
3 perechi de zodii care nu vor fi niciodata un cuplu

Știri

3 perechi de zodii care nu vor fi niciodata un cuplu

Horoscopul stabileste compatibilitatile, dar si cine nu se suporta. Vezi ce zodii nu vor face niciodata un cuplu.
3. Capricorn cu Varsator

Chiar daca se spune ca, de obicei, contrariile se atrag, in acest caz nu se pune problema de compatibilitate. Faptul ca Varsatorul vrea sa experimenteze il scoate din sarite pe monotonul Capricorn. El are o personalitate atat de traditionalista, incat isi va dori doar o familie care sa fie unita si sa se sprijine. Varsatorul pune mare pret pe independeta.

Varsatorul va dori sa plece in calatorii, sa vada expozitii de arta, sa duca o viata plina de aventura. Capricornul nu va intelege aceste dorinte si ii va cere mai stabil si mai calm. De aici, relatia se va destrama, usor usor.

2. Balanta cu Scorpion.

Scoprionul este misterios si se crede buricul pamantului, iar aceasta aroganta il face foarte atragator in ochii Balantei. Totusi, vor descoperi ca nu au nimic in comun. Scorpionul este rece si dur, extrem de hotarat, pe cand balanta cauta mereu echilibrul, este vesnic indecisa si cam sentimentala.

Scorpionul este gelos, posesiv, care are o personalitate puternica, pe care e greu sa o inmoi, chiar si cu iubirea si determinarea de care da dovada Balanta. Balanta vrea sa iasa in oras cu prietenii, sa se distreze si sa socializeze, pe cand Scorpionul prefera sa se relaxeze acasa.

1.Leu cu Rac.

Doi romantici si putin cam narcisisti- ce sa iasa bun din aceata combinatie? Racul este foarte sensibil insa, de multe ori, prefera sa isi pastreze emotiile pentru el. Racul se va indragosti de Leu, insa relatia lor va fi tumultoasa, iar comunicarea dintre ei, greu de realizat.

Racul vrea stabilitate si liniste, inclusiv pe plan financiar, pe cand Leul viseaza la abundenta. In plus, Leul se plictiseste cam repede, asa ca e posibil ca relatiile lungi sa nu fie chiar genul lui.

In horoscop, sunt stabilite compatibilitatile si e dovedit ca cei care se inteleg pe plan astral se inteleg si in viata. Dar oare nu exista si exceptii de la regula?

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top