Connect with us
3 sfaturi pentru a alege buchetul de flori perfect

Știri

3 sfaturi pentru a alege buchetul de flori perfect

3 sfaturi pentru a alege buchetul de flori perfect

Parfumul personalizează mult florile

În situația în care cunoști gusturile persoanei ce urmează să primească buchetul, alege să cumperi florile preferate ale acesteia. Însă, atunci când nu cunoști acest răspuns, orientează-te după mirosul pe care diversele tipuri de plante îl oferă. Așadar, parfumul acestora reprezintă modul de a diferenția un mănunchi de flori deosebit de unul simplu, cu care nu îți vei atinge scopul.

De asemenea, cu cât mirosul este mai dulce, cu atât șansele unui aranjament ideal pentru o persoană de tip feminin cresc, iar pentru masculin se caută mirosurile fresh. Prin urmare, adaugă în produsul tău final mai multe flori, diferite ca origine, însă fii atent la parfumul final al buchetului. Cu alte cuvinte, nu amesteca parfumurile, ci caută tipuri de mirosuri asemănătoare pentru a crea astfel un parfum dominant, fie fresh, fructat, fie floral sau dulce.

Primul aspect pe care-l vei observa: paleta de culori

Întrucât culoarea fiecărei flori semnifică altceva, iar paleta de nuanțe poate diferenția foarte mult un buchet, acest aspect nu trebuie trecut cu vederea. Astfel, în crearea unui aranjament floral fie pentru cei dragi, fie pentru o persoană mai puțin apropiată, trebuie urmărită cu atenție simbolistica cromatică. În consecință, pe lângă florile roșii, arhicunoscute pentru cadourile romantice sau pasionale, există o gamă largă de culori.

Într-un mod asemănător, portocaliul este asociat cu entuziasmul și încurajarea, pe când nuanța galbenă reprezintă poftă de viață și bucuria. Asemenea, florile albe simbolizează puritatea și inocența, iar cele cu nuanțe de albastru doresc să transmită speranță. Întrucât plantele violet sunt folosite pentru a comunica sentimentul de mândrie, cele cu nuanțe verzi semnifică optimismul.

Așadar, atunci când apelezi la florarie cu livrare la domiciliu nu uita să creezi un buchet simbolic pentru ceea ce îți dorești cu adevărat să transmiți. Asemenea, combinația mai multor flori ce semnifică diverse lucruri poate crea, pe lângă disconfort vizual, și confuzie. Deci, pentru a putea crea un cadou ideal, trebuie urmărită îndeaproape compatibilitatea tipurilor de flori și emoțiile stimulate de către acestea.

Pune accentul pe detalii

Mai mult decât atât, modul în care cadoul respectiv este pregătit pentru a fi oferit în dar este un aspect important. Atare, un detaliu esențial este tipul de floare ales și dacă aceasta va fi pusă într-un mănunchi individual sau asortat. De asemenea, varianta sa finală, anume buchet de flori sau aranjament floral, reprezintă în aceeași măsură un detaliu fundamental.

Întrucât elementele auxiliare deosebesc cadoul creat, dacă cunoști îndeaproape persoana, poți apela la acestea. Astfel, în produsul final poți introduce ramuri, conduri de brad sau orice alt fel de artificiu pentru a-l personaliza. Într-un mod asemănător, evită aceste detalii dacă nu consideri că pot fi placul destinatarului.

O florarie online Timisoara este Bloomeria.ro, având dezvoltată o rețea proprie la nivel national, ai siguranța că orice buchet afișat pe siteul florăriei poate ajunge la persoana dragă în doar 3 ore la nivel național. Daca dorești livrare flori Constanta sau în unul din cele peste 40 de orașe majore din țară, acest lucru se poate realiza printr-o singura comandă online sau telefonică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top