Connect with us
4 Coafuri RAPIDE pentru ziua de CRACIUN

Știri

4 Coafuri RAPIDE pentru ziua de CRACIUN

Bineinteles ca vrei sa arati bine de Craciun, dar oare o sa mai ai timp sa iti aranjezi parul dupa atata gatit? DA! Iti punem la dispozitie 4 idei de coafuri rapide pentru ziua de Craciun cu care sigur iti vei impresiona invitatii!

1. Coc inalt
Aceasta coafura nu necesita mult timp, ci doar putina grija pentru a evita un look neglijent. Tapeaza-ti parul in prealabil si foloseste fixativ pentru a-l aranja. Incepe prin a tapa parul dinspre tample, apoi continua cu firele de par coborand spre ceafa. Da cu fixativ si piaptana usor, pana obtii forma dorita. Fixeaza restul parului cu ajutorul unor agrafe negre, simple. Ia o oglinda mica si verifica-ti cocul, iar daca esti multumita aplica un strat final de fixativ, pentru orice eventualitate.

2. Bucle lejere
Buclele sunt de efect, iar daca imbraci tinuta potrivita in aceasta zi speciala, mergi la sigur! Cu o seara inainte, pune-ti parul pe bigudiuri si dormi asa. A doua zi cand te trezesti, nu ti le da jos, ci fa pregatirile pentru masa de Craciun cu ele in par. Cu o ora inainte sa vina musafirii, imbraca-te, aplica-ti machiajul de Craciun si abia apoi iti poti desface parul. Aseaza-le dupa bunul plac, apoi finalizeaza coafura cu putin fixativ. Nimic mai simplu!

3. Coada de cal eleganta
Daca ai parul de lungime medie sau lung, intinde-l cu placa pana este perfect drept. Ia un elastic de par subtire si prinde parul intr-o coada care iti avantajeaza chipul. Pastreaza o suvita pe care sa o infasori in jurul pufului, pentru a-l ascunde. Fixeaza suvita cu ajutorul unei agrafe si aplica putin fixativ pentru a tine firele rebele la locul lor. Esti gata de actiune!

4. Look natural, dar accesorizat
Daca nu esti genul care se da peste cap cu aranjatul, poti opta pentru un look natural, cosmetizat usor cu cateva accesorii. Nu spunem sa iti impodobesti parul cum ti-ai impodobit bradul, dar poti apela la niste accesorii specifice Craciunului. O fundita rosie pe care sa o infasori in jurul capului sau o coronita cu Mos Craciun, ren sau un om de zapada.

Mai stii alte coafuri rapide, dar potrivite pentru ziua de Craciun? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Shutterstock

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top