Connect with us
Inca doua femei au declarat public faptul ca actorul de culoare Bill Cosby ar fi abuzat sexual de ele fara voia lor, iar una dintre ele a aparut chiar intr-o emisiune din cadrul "The Cosby Show".

Știri

40 de femei il acuza de viol pe acest actor

Inca doua femei au declarat public faptul ca actorul de culoare Bill Cosby ar fi abuzat sexual de ele fara voia lor, iar una dintre ele a aparut chiar intr-o emisiune din cadrul „The Cosby Show”.

In cadrul unei conferinte de presa, la care a luat parte si Gloria Allred, un avocat specializat in apararea femeilor abuzate sexual, s-a spus faptul ca alte doua femei au fost violate de catre Bill Cosby.

Una dintre cele care a facut socanta marturisire este chiar actrita Lili Bernrd, care de altfel a si aparut intr-un episod din cadrul „The Cosby Show”, din 1992.

Conform avocatei sale, actorul ar fi abuzat sexual de actrita in New Jersey, stat care pedepseste foarte grav aceasta infractiune.

Cealalta femeie care a declarat ca a fost si ea o victima de-a celebrului actor se numeste Sammie Mays si este scriitoare. Ea a marturisit ca i-a cerut un interviu actorului prin anii ’80, iar Cosby i-ar fi oferit atunci un pahar cu o bautura care a adormit-o. Aceasta s-ar fi trezit ulterior dezbracata partial si confuza, motiv pentru care crede ca a fost violata.

Aproape 40 de femei au declarat public faptul ca au fost violate sau agresate sexual de catre Bill Cosby, doar ca multe dintre presupusele fapte s-au petrecut in urma cu multi ani si au fost prescrise.

Cu toate acestea, imaginea actorului americat a fost serios afectata, NBC si Netflix renuntand la mai multe contracte cu acesta, dupa ce au aparut primele acuzatii de viol, in noiembrie 2014.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top