Connect with us
5 alimente care diminueaza apetitul

Știri

5 alimente care diminueaza apetitul

Daca ai un apetit crescut, iti recomandam sa consumi aceste alimente!

Te numeri printre persoanele care au un apetit crescut si diverse pofte nu foarte sanatoase? Stai linistit! Nu esti nici primul, nici ultimul si exista numeroase modalitati prin care iti poti diminua apetitul. Alimentatia are un rol foarte important si de aceea nu trebuie neglijata. Iata ce trebuie sa mananci!

1. Orz. Stim ca nu e printre alimentele apetisante pe care ti le-ai imaginat, insa orzul te va ajuta sa iti diminuezi apetitul. Un studiu efectuat recent la Universitatea Lund din Suedia demonstreaza faptul ca orzul are un rol important asupra controlului apetitului si, pe langa asta, diminueaza nivelul de zahar din sange si previne diabetul.

PREGATESTE-TI CORPUL PENTRU VARA CU ACESTE TRUCURI

2. Ardei iute. Daca te numeri printre persoanele care adora gustul picant, este ideal. Probabil stii deja ca ardeiul iute este solutia perfecta pentru activarea metabolismului. Afla ca acest ingredient iute are un rol foarte important pentru diminuarea apetitului ridicat.

3. Carne slaba. Consuma cat mai mult piept de pui, piept de curcan si alte tipuri de carne slaba, fara grasimi. Aceasta te va ajuta sa te saturi si sa iti controlezi poftele si apetitul, datorita continutul foarte ridicat in proteine.

4. Migdale. Sunt grozave in salate, dar si ca gustari. Le poti consuma cu incredere ori de cate ori vrei sa rontai ceva sau iti este pofta de dulce. Migdalele sunt pline de uleiuri esentiale organismului si de nutrienti de care acesta are nevoie. In plus, fac minuni pentru apetitul crescut. Nu ne crezi? Incearca!

5. Somon. Somonul este un peste absolut necesar pentru corpul tau. In special datorita continutului ridicat de acizi grasi esentiali. Studiile arata ca acest aliment contine anumiti hormoni care potolesc senzatia de foame.

Sursa foto: watchfit.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top