Connect with us
5 moduri in care cuplurile perfecte petrec Ziua Indragostitilor

Știri

5 moduri in care cuplurile perfecte petrec Ziua Indragostitilor

Uitati de cine romantice cu lumanari parfumate sau alte moduri siropoase in care poate fi petrecuta Ziua Indragostitilor. Cuplurile bine sudate aleg, in general, lucrurile simple si amuzante, care sa uneasca si mai mult.

Cum poate fi definit cuplul perfect? Relatia de dragoste ideala se bazeaza pe echilibru, respect reciproc, sinceritate si un dram de nebuni.

Ziua Indragostitilor se petrece gatind

Ce poate fi mai amuzant decat sa vezi doua persoane care se iubesc pline de faina pe fata si pe haine, ‘chinuindu-se’ sa faca cea mai buna prajitura?

Cuplurile perfecte se joaca

Indragostitii pot alege dintr-o gama larga de jocuri care sa ii apropie si mai mult. Dintre acestea, cartile pe dezbracate reprezinta cel mai bun mod de a petrece o zi in doi. Mai ales daca jocul culmineaza cu o noapte fierbinte in dormitor.

Iubaretii aleg o zi de arta

Cuplurile pot merge la teatru, la cinema sau, de ce nu, ar putea lectii de dans impreuna. Iubirea si arta nu se pot desparti niciodata!

Fac dus impreuna

Baile cu spuma, petale de trandafiri si sampanie pot plictisi, insa un dus impreuna poate fi amuzant si… incitant.

Stau in pat si lenevesc

Cea mai perfecta metoda de a petrece Ziua Indragostitilor este lenevind langa partenerul de viata. Fara telefoane, fara mers la munca, fara prieteni obositori, fara treburi casnice. Doar ei doi si o cutie de pizza plus o sesiune de filme romantice sau… o partida de sex ca in filme.

Oricare din variantele de sus ai alege-o, gandeste-te ca este ziua voastra. E ziua in care trebuie sa fiti doar voi doi, fara aglomeratie in jur sau probleme. Uita de toate lucrurile pe care trebuie sa le rezolvi si alege sa te rasfeti impreuna cu persoana iubita.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top