Categorii Știri

5 moduri în care săruţi greşit. Ai curaj să recunoşti?

Cu siguranţă ai avut parte de un sărut nu tocmai pe gustul tău. Iată cel puţin 5 moduri prin care această activitate poate să-ţi distrugă momentul de romantism.

1. Săruţi în stilul „maşina de spălat cu 1.000 de rotaţii”. Nu poţi spune că nu ai avut parte de un asemenea sărut, în care limba ta sau a partenerului se învârte în gura celuilalt ca o centrifugă. Indiferent de cât de mult ai încerca să eviţi acest lucru, este imposibil să opreşti acest proces, de teamă că celălalt se va jena de gestul său. Cu toate acestea, încearcă să discuţi cu partenerul tău despre viteza uluitoare cu care sărută.

2. Săruţi în lipsa pastei de dinţi. Chiar dacă pare o chestie logică pentru tine, partenerul tău este posibil să nu fi descoperit utilitatea unei cavităţi bucale fresh, chiar dacă asta ar implica simpla mestecare a gumei cu menthol. În plus, există o serie de alimente care pot provoca un miros deloc plăcut al respiraţiei, cum sunt de exemplu bananele. Încearcă să ai la tine în permanenţă o gumă de mestecat, căci nu se ştie niciodată când vei fi surprins cu un sărut.

3. Giugiuleşti, nu săruţi. Poate cel mai enervant moment este acela când te aştepţi la un sărut pasional, dar primeşti la schimbun sărut scurt, fără intensitate, asemănător cu ciugulitul unei păsări. Dacă te nemulţumeşte, explică-i partenerului unde greşeşte şi cum se poate revanşa.

4. Săruţi cu buzele uscate. Ce poate să omoare pasiunea mai mult decât un sărut pe gât sau pe corp cu buzele uscate, asemănătoare cu o bugată de şmirghel care ţi se freacă de anumite zone? Evident, nu din acest motiv suntem îndemnaţi din toate părţile să consumăm minimum 2 litri de apă pe zi, însă o hidratare corespunzătoare a buzelor este direct proporţională cu excitarea provocată de sărut.

5. Săruţi cu limba moartă. Ştiţi cu toţii la ce ne referim. Acel moment în care aştepţi ca şi partenerul tău să reacţioneze, dar nu face altceva decât să stea cu limba nemişcată, aşteptând ca tu să faci totul. Nu zice nimeni să te agiţi ca la punctul 1, dar faptul că nu contribui la această activitate nu va ajuta la nimic.

Sursa foto tipsofdivorce.com

Acest articol a fost actualizat la: 2016-01-20T19:20:21+02:00 19:20

Share
Scris de
Huff
Stiri Despre cupluRelatieSarut

Acest site foloseste cookies.

Read More