Connect with us
5 semne care confirma ca tehnologia este inamicul relatiilor

Știri

5 semne care confirma ca tehnologia este inamicul relatiilor

Dependenta de smartphone si laptop iti va afecta relatia. Iata care sunt cele 5 semne care iti vor confirma ca relatia ta este in pericol si afla ce trebuie sa faci pentru a o salva.

Suntem constienti de avantajele tehnologiei. Datorita tabletelor si smartphone-urilor, suntem conectati la tot ce se intampla in lume, avem acces la informatii si putem lua legatura cu oricine, indiferent in ce colt al lumii s-ar afla. Dar ce facem in momentul in care relatia cu partenera/partenerul are de suferit din cauza dependentei de tehnologie? Iata care sunt primele semne care iti confirma ca trebuie sa iei masuri daca vrei sa-ti salvezi relatia.

1. Uiti sa ai o discutie fata-n fata cu partenera/partenerul

Este una dintre cele mai mari probleme ale cuplurilor din ziua de azi. Vorbiti pe tot parcursul zilei pe chaturi sau pe retele de socializare iar seara, cand va intoarceti de la serviciu, aveti impresia ca nu mai e nimic de spus. Gresit! O discutie „face to face”, linistita, in care va priviti in ochi si va ascultati reciproc, va face minuni. Vorbiti despre orice, chiar daca ati mai spus-o o data, la pranz, pe fuga. Radeti impreuna!

2. Stai cu laptopul in brate, in pat

Multora li se pare cool, este o scena pe care am vazut-o des in filme. Indiferent daca aveti o sedinta importanta a doua zi, incercati sa renuntati la obiceiul asta! Programul de serviciu l-ati terminat deja iar acum trebuie sa va orientati toata atentia catre persoana de langa voi. Oricine vrea sa se simta cel mai important, iar laptopul dintre voi va intari si mai tare ideea ca „munca este mai importanta decat cel de langa tine”. Pune-o/pune-l pe primul loc, indiferent de ora!

3. Faci gesturi doar pentru a le posta pe retele de socializare

Facebook, Instagram, Twitter, etc. Toate aceste retele de socializare au devenit, pentru multi dintre noi, platforme de lauda. Ca am gatit ceva, ca ne-am luat o pereche noua de ochelari sau ca am plecat la munte, lumea trebuie sa stie. Evident, nu ajuta la nimic. Atunci cand gatesti ceva pentru ea sau el, fa-o din dragoste. Preocuparea ta nu ar trebui sa fie legata de like-uri pe care le vei primi pentru poza.

CITESTE SI: Cum iti distrug selfie -urile relatiile

4. Lasa-i „post-it” pe frigider, nu-i da e-mailuri de dragoste

Gesturile frumoase, simple, parca s-au pierdut si nu stiu de ce. Da, intr-adevar, e placut sa primesti un e-mail de la persoana iubita in care-ti spune ceva frumos, insa niciodata e-mailul nu se va compara cu un mesaj de dragoste scris pe un post-it si lasat pe frigider. Nu alegeti metoda practica, la indemana. Faceti surprize „old-school”, sunt de efect si va aprecia.

5. Stai cu telefonul in mana tot timpul

Poate cea mai grava problema a momentului, statul cu telefonul in mana a devenit subiectul principal de cearta pentru cuplurile de astazi. Intr-o era a vitezei, in care ziua s-a micsorat parca si ajungi acasa din ce in ce mai tarziu, butonatul telefonului poate deveni pentru partenerul/partenera ta cel mai enervant gest. Cu siguranta, toti am auzit expresia „scuze, e de la munca”… Detaseaza-te, toarna-ti un pahar cu vin si priveste-ti partenera/partenerul. In momentul asta, va apartineti si nimic nu trebuie sa va distraga atentia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top