Connect with us
5 seriale pe care merită să faci binging

Știri

5 seriale pe care merită să faci binging

În cazul în care vrei să vezi la foc automat un serial captivant, iată câteva recomandări tocmai bune, menite să te ajute, cu filme pline de suspans și de acțiune.

 

 

Propunerile sunt următoarele:

 

1. Snowpiercer – Este unul dintre cele mai în vogă seriale apărute în ultimul an pe Netflix. Snowpiercer prezintă un scenariu apocaliptic în care toți supraviețuitorii de pe pământ, după ce acesta a înghețat, se află într-un tren de 1.001 vagoane. Ei sunt împărțiți pe clase sociale, iar în „Coadă” ajung cei care sunt considerați inutili. Se dă așadar o luptă pentru supraviețuire și putere și sunt puse la cale multe încercări de a răsturna conducerea. Acțiunea este la ea acasă în Snowpiercer și acest serial te poate captiva, în așa fel încât să îl vezi episod după episod. Recent s-a terminat sezonul cu numărul 2, dar a fost anunțată deja apariția celui de-al treilea. Din distribuție fac parte Jennifer Connelly, Daveed Diggs și Mickey Sumner.

 

2. Narcos – Și acest serial poate fi urmărit pe Netflix, platformă pe care are un succes impresionant. Este un serial despre narcotraficanții din Columbia, iar primele două sezoane sunt axate pe povestea lui Pablo Escobar și pe lupta dusă de agenții DEA în încercarea de a-l captura. Apoi, al treilea sezon este despre Cartelul Cali. Succesul acestui serial a fost unul uriaș și a readus la lumină problemele Columbiei din acea perioadă. Dar succesul a făcut ca unele branduri de haine să lanseze colecții speciale și au apărut și jocuri. Spre exemplu, compania NetEnt a lansat jocul Narcos în 2019. Jocul disponibil în secțiunea de cazinou online NetBet, are o coloană sonoră bună, grafica 3D este excelentă, iar printre simboluri se regăsesc și agenții Pena și Murphy. De asemenea, Netflix a făcut și un spin-off din acest serial, cu numele Narcos: Mexico.

 

3. La Casa de Papel – Acest serial a devenit un fenomen mondial, deși nici măcar echipa de producție nu se aștepta la un asemenea succes. Până în acest moment au fost lansate patru părți (prima are 13 episoade, a doua 9, iar părțile trei și patru au câte 8 episoade). Filmul prezintă povestea unei echipe de hoți condusă de El Profesor, care plănuiește cel mai mare jaf din istorie, un eveniment bine pus la cale. E un serial cu multe răsturnări de situație și cu o intrigă bine conturată care te va ține ca pe ace. Este unul dintre cele mai vizionate seriale din istoria Netflix și a fost premiat la numeroase gale, inclusiv la Emmy.

 

4. Peaky Blinders – Un alt serial cu un scenariu bine conturat și acțiune pe măsură. Acțiunea din Peaky Blinders se desfășoară în anul 1919, în orașul britanic Birmingham, care încearcă să revină la viață după război. Familia Shelby, condusă de Thomas, avea sub control tot orașul Birmingham și autoritățile, numai că inspectorul Campbell începe să le dea planurile peste cap din dorința de a pune capăt corupției și de a stopa supremația „șepcilor ascuțite”. Acest serial are 6 sezoane, iar audiențele sunt tot mai mari. Popularitatea serialului a făcut ca numele Arthur să fie unul dintre cel mai folosit pentru botezul noilor născuți în Marea Britanie în 2018, pentru prima dată din anii ’20 încoace. Aceeași situație și în cazul numelui Ada.

 

5. Suits – Este un serial despre avocați, dar umorul este la el acasă, la fel ca și scenele cu mult suspans. Serialul se axează pe povestea lui Harvey Specter și a protejatului său, Mike Ross, un tânăr care devine avocat deși nu are studiile necesare. Desi îi știe secretul, Harvey îl protejează și îl ajută să reziste, folosindu-se în același timp de abilitățile sale de memorare. Suits are 9 sezoane și s-a încheiat după 134 de episoade. Din distribuție a făcut parte și Meghan Markle.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top