6 cristale care ne ajută când Mercur e retrograd

Între 10 aprilie și 3 mai, planeta Mercur este în „mers retrograd” și provoacă tot felul de probleme de comunicare, tensiuni, blocaje, amânări și întârzieri.

„Pe Mercur retrograd”, apar probleme în călătorii și probleme legate de transport, corespondență și servicii poștale, dar și de aparatura electronică (în special calculatoare, tablete, faxuri și telefoane).

Se pierd acte, se strecoară greșeli în redactarea unor documente, se revine asupra unor înțelegeri și se modifică prevederi din contracte sau acte normative, se rătăcesc pachete și colete, se defectează mașini, iar stresul, confuzia și senzația că nu ne ajunge timpul ne dau dau peste cap și ne scot din sărite.

Există însă, cristale care ne pot ajuta în timpul tranzitului retrograd al planetei Mercur:

CUARȚUL ALB ȘI CUARȚUL FUMURIU
Cuarțul alb anulează energiile negative și întărește legătura cu îngerii păzitori, ajutându-ne să evităm pericolele și să depășim obstacolele, în timp ce cuarțul fumuriu reduce stresul, agresivitatea și anxietatea și ne ajută să alegem drumul bun și să nu ne abatem de la acesta.

CITRINUL
Citrinul aduce noroc de bani și succes în afaceri și este un puternic talisman pentru călătorie.
În același timp, citrinul protejează de atacurile energetice, atenuează stările depresive și anxietatea și contribuie la „eliberarea” de frici, obsesii, vicii și fobii.
Citrinul contribuie, de asemenea, la eliminarea „legăturilor energetice” cu trecutul și la „eliberarea” din relații abuzive sau „toxice”.

6 cristale care ne ajută când Mercur e retrograd

PERIDOTUL
Peridotul anulează gândurile negative și vindecă rănile sufletești, redă încrederea în propriile forțe și aduce noroc în iubire.
În plan financiar, peridotul aduce fler în afaceri, succes profesional și înțelepciune în administrarea banilor.
Acest cristal îmbunătățește memoria și concentrarea, amplificând, în același timp, puterea de a regândi, de a reface sau de a remedia un proiect, luând-o, dacă e cazul, din nou, de la zero.

ACVAMARINUL
Acvamarinul este un puternic talisman pentru călătorie, iar în cazul apariției unor blocaje, ne ajută să ne păstrăm calmul și să alegem cea mai bună cale alternativă.

Acvamarinul ne ajută să găsim obiectele pierdute, dar și să reluăm legătura cu prietenii cu care ne-am certat sau nu ne-am mai întâlnit de multă vreme.

Se spune că lăsat peste noapte sub pernă, acvamarinul ne ajută să visăm locul în care se află obiectele pierdute și, în relația cu prietenii, ne sporește capacitatea de a comunica telepatic.

AMETISTUL

Ametistul anulează conflictele și reface armonia, sporește empatia și puterea de a ierta. Păstrat în dormitor, ametistul este un talisman pentru fidelitatea în cuplu, iar dacă este păstrat în living, reduce tensiunile din familie.

Acest cristal întărește memoria și capacitatea de a asimila și folosi informațiile primite, dar și pe aceea de a le deosebi, intuitiv, pe cele adevărate de cele false. O mică piramidă din ametist păstrată pe birou sporește puterea de concentrare, reduce stresul și contribuie la luarea unor decizii corecte.

Articole pe aceeași temă:

Horoscop saptămânal 10 -16 aprilie 2017 Oana Hanganu. Surprize și schimbări pentru zodii

 

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More