Connect with us
6 trucuri de frumusete pentru timpul noptii

Știri

6 trucuri de frumusete pentru timpul noptii

Daca nu ai timp pe parcursul zilei sa te ocupi de ingrijirea pielii si a parului, apeleaza la aceste trucuri de frumusete in fiecare noapte!

Pe parcursul noptii organismul se reface si te pregateste pentru o noua zi plina de evenimente. Au loc procese de reenergizare si rejuvenare, asa ca nu ar strica sa arunci o mana de ajutor.

1. Elimina ridurile rapid. Poate ca folosesti deja creme de noapte antirid sau seruri hidratante, insa nimic nu este mai eficient decat o masca in timpul somnului. Nu ai nevoie de ingrediente fancy, ci doar de ulei de argan sau vaselina. Oricare din aceste doua ingrediente hidrateaza in profunzime si ofera tenului un aspect sanatos, tanar.

SI TU FACI ACESTE GRESELI CU FONDUL DE TEN

2. Hidrateaza buzele crapate. Pielea buzelor este uscata si crapata si nu reusesti sub nicio forma sa scapi de aceasta povara? Un tratament de frumusete pe timpul noptii poate fi solutia. Un strat subtire de ulei de migdale va rezolva problema. Maseaza buzele usor si lasa-l sa actioneze toata noaptea.

3. Ai calcaiele crapate? Iata solutia! Maseaza-ti talpile timp de cateva minute cu vaselina sau o crema grasa, intens hidratanta. Ia apoi o pereche de sosete de bumbac. Asigura-te ca stratul de crema este unul gros si chiar daca iti va fi usor incomod la inceput, incearca sa dormi astfel pe timpul noptii. Dimineata pielea de pe talpile tale va fi ca cea de bebelus.

4. Protejeaza-ti parul. Un alt truc de frumusete foarte eficient te ajuta sa protejei parul fragil pe timpul noptii. Infasoara-ti parul intr-un prosop curat si moale si dormi astfel pentru ca podoaba ta capilara sa nu fie leata in niciul fel de lenjeria aspra.

5. Vrei gene mai lungi? Cu ajutorul unei perii pentru gene aplica ulei de ricin intr-o cantitate generoasa, pe gene si pe sprancene. Acestea vor fi hidratate in profunzime si vor creste mai rapid si mult mai armonios.

6. Mainile fine se ingrijesc in toul noptii. Exfoliaza-le mai intai cu un scrub preparat din ulei de masline si zahar, iar apoi maseaza-le usor cu ulei de cocos. Poarta pe timpul noptii o pereche de manusi din bumbac.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top