Connect with us
Saptamana modei de la New York a inceput! Creatorii de moda Tommy Hilfiger si Caroline Herrera si-au prezentat colectiile toamna - iarna.

Știri

Saptamana modei de la New York. Tommy Hilfiger si Caroline Herrera si-au prezentat colectiile

Saptamana modei de la New York a inceput! Creatorii de moda Tommy Hilfiger si Caroline Herrera si-au prezentat colectiile toamna – iarna.

Caroline Herrera a mizat pe o latura eleganta, cu rochii care acopera usor genunchiul sau care ajung pana la calcai. Argintiul, rozul pal, albul si negrul au predominat pe podium. Creatoarea de moda din Venezuela a ales matasea, lana si pielea pentru mantouri sau pentru gulere si maneci la blaizere si sacouri. Designerul vestimantar s-a inspirat din vestimentatia divelor din Hollywood-ul clasic, iar printre modelele care au defilat pe podium s-au facut remarcate Lily Aldridge si Karlie Kloss.

Tommy Hilfiger a prezentat colectia sa in stil marinaresc pentru sezonul de toamna 2016, inspirata din croazierele transatlantice ale anilor 20, in stilul „preppy” New England.

 

Creatorul de moda, care sarbatoreste 30 de ani de cariera, a folosit albastru marin si auriu i la mantourile inchise la doua randuri de nasturi stil uniforma sau la fuste. Au defilat si pantaloni short si jerseuri din lana sau casmir, stil vintage, pe care i-a asortat cu pantofi cu tocuri patrate reminiscente ale anilor 20. Hilfiger a propus si rochii foarte elegante batute in pietre sau acoperite de paiete scanteietoare.

La saptamana modei de la New York a participat si fiica multimilionarului american Donald Trump, Tiffany (22 de ani), care a defilat pentru firma Just Drew.

 

Marti sunt asteptate sa defileze la saptamana modei de la New York colectiile altor nume mari ale modei, precum Vera Wang, Narciso Rodríguez, A?ngel Sánchez si Oscar de la Renta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top