Connect with us
Papa Francisc a starnit uimirea internetului, dupa ce a avut un acces de furie in timpul unei vizite facute in Mexic.

Știri

Papa Francisc s-a infuriat teribil in Mexic! Reactia sa a devenit virala pe Internet

Papa Francisc si-a iesit din minti in timpul vizitei efectuate in Mexic si a tipat la o persoana care venise sa-l vada. Reactia Suveranului Pontif a devenit virala pe Internet.

O prezenta calma, zambitoare si candida, Papa Francisc a aratat in timpul vizitei din Mexic ca si cel mai pasnic om de pe Pamant are o limita.

Papa Francisc a fost intampinat de fani la un stadion aflat in orasul Morella. Dupa o scurta intalnire cu cu tineri dansatori si cantareti, liderul Bisericii Catolice s-a dus sa intampine multimea venita sa-l vada.

Doar ca, o persoana din multime, probabil prea entuziasmata ca poate sa il vada in carne si oase pe Papa, l-a prins pe acesta cu ambele brate si l-a tras. Suveranul Pontif si-a pierdut echilibrul si a cazut peste un copil aflat intr-un scaun cu rotile.

Ajutat de cei responsabili cu securitatea sa se ridice, Papa Francisc s-a uitat fix la persoana care l-a doborat si i-a spus de doua ori, pe un ton furios, in spaniola: „Nu fi egoist!”

Dupa incident, Papa Francisc s-a dat cativa pasi inapoi si a facut un apel la multime sa nu se ingramadeasca.

Papa efectueaza o vizita in Mexic, urmand sa viziteze si inchisoarea din Ciudad Juarez, la cateva zile dupa o revolta in urma careia au murit 49 de oameni. El se va opri si la granita dintre Mexic si Texas in contextul in care criza imigrantilor a devenit o problema aprig dezbatuta in campania pentru presedintia Statelor Unite ale Americii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top