Connect with us
Un copil a murit in parcul IOR din Capitala, dupa ce a acazut dintr-un copac.

Știri

Copil mort in Parcul IOR, dupa ce a cazut din copac

Tragedie in parcul IOR din Bucuresti. Un copil de numai 11 ani si-a pierdut viata in timp ce se afla la joaca.

Un copil de 11 ani a murit dupa ce a cazut in cap dintr-un copac aflat in parcul IOR. Conform primelor informatii ale anchetatorilor, baiatul se juca in parc cu o prietena a mamei sale si s-a urcat in copac, dupa care ar fi cazut direct in cap.

Copilul a iesit in parcul IOR impreuna cu o prietena de familie si se juca de-a v-ati ascunselea, cand s-a decis sa se urce in copac. Arborele nu era foarte inalt, asa ca nimeni nu a sesizat pericolul.

Martorii incidentului spun ca baietelul a caut de la o inaltime mica, pe solul acoperit de iarba. El ar fi ramas intins pe spate, nemiscat, timp de minute bune, dar ar fi putut sa vorbeasca inainte de a-si pierde cunostinta.

 

Citeste si: Pilot roman mort in Ungaria, dupa ce s-a prabusit cu avionul

 

Femeia care il insotea a cerut ajutor medical de specialitate, iar un echipaj SMURD si unul de Ambulanta au ajuns la fata locului. Medicii nu i-au mai putut salva viata copilului. Trupul copilului a fost dus la Institutul National de Medicina Legala, pentru necropsie. Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la moartea copilului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top