Connect with us
George Kennedy, interpretul unui personaj popular din serialul Dallas, a murit la varsta de 91 de ani.

Știri

Veste trista pentru fanii serialului Dallas. A murit George Kennedy

Actorul George Kennedy, interpretul lui Carter McKay din serialul Dallas, a murit la varsta de 91 de ani, a anuntat familia sa.

Moartea actorului a survenit din cauze naturale, a precizat nepotul sau pe Facebook. George Kennedy s-a nascut pe 18 februarie 1925 in statul american Idaho. S-a consacrat prin personajele dure pe care le-a jucat, fiind distribuit de multe ori in roluri secundare alaturi de mari actori ai cinematografiei mondiale, precum Cary Grant, Frank Sinatra, Clint Eastwood, Gregory Peck sau James Stewart.

A atins apogeul carierei in anul 1967, cand a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, gratie rolului din filmul „Cool Hand Luke”.

 

Filmografia lui George Kennedy cuprinde roluri interpretate in peste 200 de filme si seriale de televiziune, intre care si celebrul serial „Dallas”.

In a doua parte a carierei sale, George Kennedy a castigat notoritate pentru interpretarea rolului de detectiv incomod Ed Hocken in seria de filme „The Naked Gun: From the Files of Police Squad!” (1988), „The Naked Gun 2˝: The Smell of Fear” (1991) si „The Naked Gun 33%: The Final Insult” (1994), unde a jucat alaturi de Leslie Nielsen.

Citeste si:O tanara vedeta Youtube a murit la doar 19 ani

Citeste si:A murit Joe Alaskey, omul care ne-a marcat copilaria

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top