Știri

A murit Emil Barbulescu, nepotul lui Nicolae Ceausescu

Nepotul fostului presedinte Nicolae Ceausescu, Emil Barbulescu, a murit duminica dimineata la Scornicesti.

Emil Barbulescu avea 58 de ani si suferea de mai multi ani de lupus, avand, totodata, o afectiunea a ficatului, conform primarului din Scornicesti, Ion Prioteasa.

 

„Era bolnav, facuse analize si pe la Bucuresti si fusese internat si la Spitalul Slatina. A murit in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 1.00. Va fi inmormantat maine, la ora 12.00, in cimitirul unde sunt si bunicii sai si mama sa”, a declarat Prioteasa, potrivit gazetanoua.ro.

Emil Barbulescu era fiul lui Vasile si al Elenei Barbulescu. A fost capitan de militie si se retrasese la Scornicesti, unde avea grija de casa in care s-a nascut Nicolae Ceausescu. El instalase in curte o statuie a fostului dictator.

Emil Barbulescu a scris doua volume cu  titlul „Nicolae Ceausescu a fost unchiul meu”, in paginile cartilor fiind „adevarurile” sale care pot contribui la intelegerea evenimentelor din decembrie 1989, a adevarului privind acest moment din istoria Romaniei, dupa cum afirma in momentul lansarii ultimei carti, in decembrie 2011.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More