Categorii Știri

7 lucruri pe care ar trebui să le știe orice pasionat de pariuri live

Pariurile sportive online prezintă oportunități numeroase, printre care și posibilitatea de a miza foarte rapid pe evenimente sportive aflate în desfășurare. Pariurile live înseamnă pasiune și emoție duse la maxim, dar și ocazia de a-ți valorifica flerul, anticipând desfășurarea ulterioară a jocului.

Live-urile au și avantaje, și dezavantaje. Iată 7 lucruri pe care ar trebui să le știe orice pasionat de pariuri In-play:

1. Există diferențe între platformele agențiilor

Toate agențiile sportive licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc merită atenție din partea microbiștilor, dar unele sunt mai bune decât altele în ceea ce privește secțiunea de pariuri live. Ne referim în primul rând la serviciul de video streaming. Pe piața românească există operatori care oferă zeci de mii de evenimente sportive live în format tv, din competiții foarte populare în rândul pariorilor autohtoni. Apoi, se face diferența prin numărul de opțiuni de pariere, dar și la nivel de cote. 

2. Managementul banilor este foarte important

Pe un meci se pot pune zeci de bilete la pariuri sportive live, ceea ce înseamnă că bugetul poate fi rulat foarte rapid. Dacă pariurile sunt „verzi”, atunci și balanța crește. Pe de altă parte, nu trebuie neglijat nici scenariul unei serii de bilete necâștigătoare, care poate atrage dorința de a juca la recuperare. Jucătorii care nu sunt capabili să își controleze emoțiile sunt vulnerabili, în condiții de emoții intense. Respectarea managementului banilor este cât se poate de importantă.

3. Statisticile pot fi înșelătoare

Nu paria live pe evenimentele pe care nu le poți urmări. Ai șanse mai mari să găsești selecții câștigătoare dacă vezi cu ochii tăi ce se întâmplă în joc. În cazul în care partida respectivă nu este transmisă la tv sau pe internet, te poți orienta după statisticile în timp real de pe site-urile agențiilor de pariuri, însă e bine să tratezi cu precauție acele informații. Este posibil ca cifrele să nu fie corecte și, chiar dacă sunt corecte, e posibil ca ele să nu reflecte realitatea din teren.

4. Apar des pariuri de valoare

Atunci când pariezi pe evenimente aflate în desfășurare, apar oportunități pe care nu le ai atunci când plasezi bilete premeci. O situație favorabilă este cea în care echipa creditată cu a doua șansă deschide scorul în fața favoritei, iar echipa mai puternică a jucat bine până atunci și are timp să întoarcă scorul. Un pariu pus atunci pe victoria favoritei are valoare. Pariuri de valoare mai pot apărea și pe goluri marcate, sau pe număr de cornere.

5. Abuzul de Cash-out poate să nu fie bun

O altă parte bună a live-urilor este că poți să închizi biletul prin Cash-Out pentru a securiza un câștig sau pentru a reduce din proporțiile unui eșec. În cazul în care biletul este verde la un moment dat, iar felul în care decurge jocul te face să ai emoții, atunci există această variantă. Totuși, nu e bine să faci abuz, pentru că, atunci când tragi linie, ai putea să observi că era mai bine dacă lăsai biletele până la final.

6. Există oferte speciale pentru pariurile live

Dacă tot obișnuiești să pui bilete live, e bine să monitorizezi ofertele agențiilor dedicate special pentru pariurile pe evenimente în desfășurare. Este posibil să beneficiezi de pariuri gratuite dacă îndeplinești anumite condiții, sau de suplimentări de câștig în unele zile ale săptămânii.

7. Nu confunda live-urile cu loteria

Pentru pariurile live te poți baza pe informații concrete, cum ar fi echipele de start reale, nu cele probabile. În plus, ai ocazia să vezi exact felul în care abordează confruntarea cei doi antrenori, precum și determinarea jucătorilor. Cu alte cuvinte, ai toate atuurile ca să nu joci la întâmplare. De aceea, este păcat să mizezi pe selecții care țin exclusiv de noroc, precum număr de goluri par/impar, sau pe cine va avea următoarea repunere de la margine, sau pe ce echipă va primi următorul cartonaș galben etc.

Share
Scris de
Olănescu Andrei

Acest site foloseste cookies.

Read More