Connect with us
7 lucruri reconfortante de facut in zilele ploioase

Știri

7 lucruri reconfortante de facut in zilele ploioase

Poti insenina zilele ploioase daca apelezi la una dintre urmatoarele activitati!

Majoritatea oamenilor detesta zilele ploioase, insa ele pot fi extrem de distractive daca stii ce sa faci. Chiar daca ai impresia ca ploaia si frigul ti-au stricat toate planurile, zilele petrecute in casa iti ofera timpul necesar sa faci lucruri reconfortante pe care, de obicei, omiti sa le faci.

1. Filmele de dupa amiaza. De cand nu ai mai stat o dupa amiaza intreaga sa te uiti la filme? Un astfel de maraton te poate relaxa foarte mult. Alege comedii sau filme de dragoste daca esti alaturi de partenerul tau. Se poate termina totul cu o seara romantica.

2. Odihna. Daca te numeri printre persoanele care muncesc foarte mult, probabil ca somnul tau nu este odihnitor si nici foarte lung. O zi ploioasa de weekend este perfecta sa te recuperezi.

ACESTE SFATURI TE VOR AJUTA SA DEVII MAI NOROCOS. SUNT DOVEDITE STIINTIFIC!

3. Cartile. Cu siguranta ai pe noptiera cateva carti pe care iti promiti ca le vei termina, insa nu reusesti din pricina programului aglomerat. O zi ploioasa este ideala pentru a termina ceea ce ai inceput, sau chiar pentru a incepe o noua carte interesanta.

4. Jocurile. De cand nu te-ai mai jucat cu prietenii sau partenerul tau? In zilele noastre, chiar si atunci cand prietenii se aduna, fiecare este prins pe retelele de socializare si intalnirea devine plictisitoare. Jocurile sunt solutia perfecta. Cheama-i la tine pe cei dragi si propune-le un joc de carti sau remi!

5. Gatitul. Ce poate fi mai bun intr-o zi mohorata decat o prajitura delicioasa preparata in casa sau o portie de paste? Alege reteta ta favorita si prepar-o cu multa rabdare, caci ai timp!

6. Baia reconfortanta. Incalzeste-te si relaxeaza-te cu o baie aromata cu spuma si te vei simti extraordinar.

7. Curatenie. Daca stai prost cu timpul o astfel de zi este ideala pentru a face curatenie si pentru a-ti pune toate lucrurile la loc. Profita de timpul liber!

Sursa foto: morrobayrealty.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top