Connect with us
Inundatii in judetul Valcea. Mai multe case au fost inundate, iar drumul national 7 a fost blocat ca urmare a caderilor masive de apa.

Știri

Inundatii masive in judetul Valcea. Un drum national a fost blocat

Ploaia torentiala care a cazut in judetul Valcea a facut prapad in mai multe localitati din Valcea, printre care si Budesti, unde locuintele oamenilor au fost inundate.

Totodata, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora (14:50), traficul rutier este oprit pe DN7 Ramnicu Valcea – Pitesti, intre kilometrii 168 si 170, pe raza comunei Budesti, din cauza aluviunilor care au ajuns pe suprafata carosabila, ca urmare a precipitatiilor din ultima perioada de timp.

inundatie

foto. voceavalcii.ro

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste intelegere fata de situatia creata si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului.

Citeste si: VREMEA in intervalul 9-22 mai 2016. Prognoza meteo pe 2 saptamani

Meteorologii au emis Cod Galben de furtuna si grindina valabil pentru luni, 9 mai 2016, intre orele 12.30 – 13.30 pentru mai multe localitati din judetul Valcea, existand posibilitatea sa se produca fenomene imediate periculoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top