Știri

8 semne care te vor ajuta să faci diferența între produsele false și cele originale

În timp ce marile firme se află în război cu cele care le copiază produsele, cumpărătorii nu pot rezista tentației de a achiziționa produse false pentru a beneficia de prețuri mai mici.

Totuși, cel mai rău lucru este atunci când falsificatorii îți vând produse ce nu sunt autentice la niște prețuri exorbitante, convingându-te că sunt originale.

Mai jos vei găsi o listă care te va învăța cum să faci diferența între produsele false și cele originale și cum să te ferești de a achiziționa anumite falsuri.

1. Cosmeticele MAC – Ele sunt vândute în ambalaje cu particule sclipitoare care le fac să lucească. Multe produse au nume diferite față de original, verifică site-ul lor pentru a identifica produsul.

De toate aceste diferenţe trebuie ţinut cont

2. Cizmele UGG – Cele originale sunt produse doar în 3 țări: China, Vietnam și SUA; dacă ți se garantează că sunt din Australia, atunci nu sunt originale. Verifică dacă pe cutie și pe etichetă există coduri de bare și apoi scanează-le cu telefonul.

3. Gențile Michael Kors – Logo-ul metalic trebuie să fie din același material și culoare ca celelalte părți de metal ale genții. Cele originale sunt produse doar în China, Vietnam, Indonezia și Turcia.

4. Produsele Pandora – Toate bijuteriile Pandora originale trebuie să aibă ștanțate literele „ALE”. Brățările trebuie să aibă o coroană deasupra literei „O” din nume.

Citeşte şi Raport OFICIAL despre moartea Stelei Popescu! Medicii legişti au încheiat autopsia

Din ce cauză a murit Stela Popescu. Anunţul făcut de medicii legişti după finalizarea autopsiei. Trupul neinsufleţit al artistei a fost dus seara trecută la Institutul de Medicină legală iar în această dimineaţă medicii au făcut anunţul.

Medicii legiști au încheiat autopsia în cazul morții Stelei Popescu și au ajuns la concluzia că actrița a murit în urma unui atac cerebral vascular. Totodată, specialiștii au concluzionat că nu există semne de leziuni externe pe trupul actriței. Nu se știe deocamdată cât a agonizat actrița.

Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul morţii actriţei Stela Popescu, după ce actrița a fost găsită moartă în casă. Actriţa Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani.

Citeşte şi Stela Popescu a murit! Durere fără margini în teatrul românesc
Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de un echipaj SMURD, fară suflare, în propria casă.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. Vestea morţii actriţei Stela Popescu a fost confirmată şi de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Stela Popescu a murit. Marea actriță a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Stela Popescu s-a născut într-o familie de învățători modești, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă.

Atunci, în 1940, tatăl ei considerat intelectual, deci dușman de clasă, este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica în România, la Brașov.

În 1953, susține examenul de admitere la facultate și este repartizată la Facultatea de Limbă Rusă „Maxim Gorki“, la care renunță după un an și jumătate când intră în echipa Teatrului Ministerului de Interne.

În 1956 este admisă la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, iar în paralel continuă să susțină spectacole de teatru. La sfârșitul facultății, este repartizată la Teatrul din Brașov, acolo unde ajunge să susțină 400 de spectacole pe an.

Din 1963 până in 1969 joacă la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”. În 1969, Stela părăsește Revista și se angajează la Teatrul de Comedie, ceea ce nu o impiedică să continue colaborarea cu Radiodifuziunea Română (pe atunci Radioteleviziunea) din 1963 până în prezent.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-11-24T13:26:11+02:00 13:26

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More