Categorii Știri

8 tendinte ridicole care speram sa dispara in 2016

Anul 2015 a adus cu el multe tendinte frumoase, insa sunt si cateva care ne displac total si pe care nu dorim sa le mai vedem in anul ce urmeaza. Uite care sunt acestea!

1. Blana colorata. Daca vrei sa adaugi putina viata garderobei tale de iarna, trebuie sa existe o modalitate mai buna decat blana colorata. Poate ca aceasta face furori pe marile podiumuri, insa la supermarket e cam ciudat sa o porti.

2. Stilul retro din 1970. De ce sa repetam niste tendinte care au apus de mult? Cu siguranta ca blugii evazati si tricourile cu umerii dezgoliti au facut senzatie, insa aunt mai bine de 30 de ani de atunci. Stilul retro merge bine la o petrecere tematica si atat, insa nu mai vrem sa vedem blugi evazati pe strada.

TOP 5 TENDINTE IN 2016 IN MODA MASCULINA

3. Buzele foarte mari. Cu siguranta anul 2015 a fost anul muzelor masive, in special a celor evident imbunatatie in mod artificial. Anul asta vrem naturalete, caci ne-am saturat de acid hialuronic si buze artificiale. Ai buzele mari de la mama natura? Cu siguranta arati foarte bine! Daca totusi nu le ai, pastreaza-le asa cum sunt.

4. Imprimeuri fast food. Cu siguranta in 2015 am vazut chiar si la cele mai mari case de moda imprimeuri fast food. Mai exact, imprimeuri cu pizza, hot-dog, cartofi pai si hamburgeri. Nu sunt deloc aratoase si nu dorim sa le mai vedem si anul acesta.

5. 3d nail art. Ne-am cam saturat de pietre peste pietre peste unghii. In 2016 se poarta simplitatea, asa ca efectele 3D nu isi mai au locul decat pe ecrane, insa in niciun caz pe unghiile noastre.

6. Radacinile cu sclipici. Acesta a fost un trend care a marcat anul 2015, dar care, sa fim seriosi, trebuie lasat in urma. S-ar putea sa arate grozav pe adolescente, insa femeile in toata firea au sute de alte tendinte la care sa apeleze cand vor sa iasa din anonimat.

Share
Scris de
Cristina Bosioc

Acest site foloseste cookies.

Read More