Connect with us
A aflat că iubita sa este gravidă, apoi a început să o înșele. Iată de ce a început sș-i fie infidel și cu cine s-a culcat.

Știri

A aflat că iubita sa este gravidă, apoi a început să o înșele. Detaliile date de el sunt incredibile: „M-am culcat și cu..”

Se spune că o sarcină este o binecuvântare pentru un cuplu, dar acest lucru nu este valabil în toate cazurile.

Un tânăr de 19 ani avea o relație cu o tânără de 23 de ani. Cei doi au fost un cuplu fericit, până când acesta a lăsat-o însărcinată. El a aflat atunci că iubita sa a avut în trecut 18 parteneri sexuali.

Acest lucru l-a deranjat teribil pe tânăr, care a început să o înșele. El a spus povestea sa pentru tabloidul britanic The Sun.

„Eu am 19 ani, ea are 23. Am început să o înșel ca să mă simt mai bine. Am aflat despre ea că a avut 18 parteneri sexuali, iar eu doar 4, până să o cunosc pe ea.

Într-o zi eram cu sora ei acasă și începuse să se plimbe prin sufragerie în lenjerie. N-am putut rezista și m-am culcat cu ea. M-am simțit bine după ce am înșelat-o pentru că m-a deranjat că a fost cu mulți bărbați înaintea mea.

Ea a aflat și a spus că trebuie să luăm o pauză. Apoi, am aflat că este însărcinată, dar tot nu m-am putut opri din a-i fi infidel.

Îmi doresc mult să devin tată, dar sunt foarte nervos că am aflat prea târziu de trecutul ei. Vreau să rezolv totul, dar nu știu cum”, a fost confesiunea bărbatului.

Sexpertul The Sun a fost șocat de aceasta poveste. Cu toate astea, i-a dat cel mai bun sfat:

„Experiențele din trecut ale iubitei tale au făcut-o să devină persoana de care te-ai îndrăgostit în prezent. Este păcat să trăiești în trecut și să nu te bucuri de familia pe care vreți să o întemeiați împreună.

Faptul că o înșeli nu va rezolva nimic. Nu era într-o relație cu tine atunci când s-a culcat cu ceilalți bărbați. Trebuie să comunicați mai bine și să încercați să faceți relația să meargă”, a fost răspunsul psihologului.

Te-ar putea interesa și: A avut o aventură cu propria soacră, dar nu se aștepta ca lucrurile să se sfârșească așa!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top