Connect with us
A aflat că soțul o înșală. Ce i-a făcut lui și amantei, când a aflat cine este femeia. Toată lumea a rămas fără cuvinte

Știri

A aflat că soțul o înșală. Ce i-a făcut lui și amantei, când a aflat cine este femeia. Toată lumea a rămas fără cuvinte

Momentul în care adevărul gol-goluț despre modul de înșelat a unui soț a fost expus întregii lumi a reușit să uimească pe toată lumea.

Atunci când Ting Su, în vârstă de 29 de ani, și-a dat seama că partenerul său o înșală, a pus la punct un plan genial.

Cu ajutorul unei aplicații pe care a instalat-o în telefonul mobil, Ting și-a urmărit soțul până la locul întâlnirii înfidelului.

A ajuns într-o parcare subterană, acolo unde partenerul ei era cu o altă femeie în mașină. Cheng era complet dezbrăcat și întreținea raporturi intime cu o altă femeie.

Nu mică i-a fost mirarea lui Ting, atunci când a văzut cine era amanta. Chiar sora sa geamănă îi înșelase încrederea, iar ce a urmat a ajuns viral pe internet.

Extrem de rănită, femeia a decis să îi confrunte pe cei doi amanți și să le ceară explicații. Așa că s-a apropiat de mașină și a deschis ușa.

Citește și: Înainte de nuntă, a aflat că viitoarea soție l-a înșelat. Cum a umilit-o de față cu toată lumea

Cei doi, speriați de întâlnire, au sărit din mașină, fără haine pe ei. Gândindu-se rapid la cum se poate răzbuna, Ting a sărit în mașină și i-a lăsat pe cei doi în mijlocul parcării.

Citește și: Și-a înșelat nevasta, după ce a considerat-o prea grasă. Răzbunarea femeii a fost cu vârf și îndesat

Un martor a spus: „A fost atât de amuzant, mulți oameni și-au scos telefoanele să filmeze și am făcut și eu. El a lovit cu pumnul geamul și a strigat la ea, iar ea pur și simplu nu l-a ascultat”.

Mai târziu, s-a aflat și ce s-a întâmplat cu adevărat. Supărat pentru că soția sa a născut gemeni, bărbatul a decis să o înșele. Și nu cu oricine, ci chiar cu sora geamănă a soției. Ting a decis să depună actele de divorț. Femeia din Suzhou, estul Chinei, nu vrea să mai audă nici de soțul ei, dar nici de sora sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top