Connect with us

Știri

A APARUT PRESUPUSA AMANTA A PRINTULUI BANATULUI, cea care apare in IMAGINILE prezentate de BEYONCE DE ROMANIA!

Beyonce de Romania a prezentat cateva imagini prin care se presupune a se demonstra ca Dani, Printul Banatului isi inseala sotia. Acesta apare alaturi de o femeie la un hotel. Alina, femeia din imagini, a aparut in premiera la emisiunea „Un show pacatos” pentru a se apara.

Beyonce sustine ca a primit videoclipul cu Dani si presupusa amanta pe Facebook. Beyonce este acuzata acum ca a ranit doua femei, in loc sa aplaneze conflictul: atat pe sotia lui Dani cat si pe Alina, femeia din band-ul cu care canta Printul Banatului.

CITESTE SI: FOTO-SOC: DOVADA CA DANI SI-A INSELAT SOTIA

„Era si sotul meu acolo (n.r.: in hotelul unde era cazat si Printul Banatului). Nu era doar sotul, era toata formatia. (…) Nu ma pupa (n.r.: referindu-se la imaginea in care Dani se apropie de urechea ei, spunandu-i ceva sau pupand-o), mi-a spus ceva la ureche”, s-a aparat Alina, o membra a formatiei cu care canta Dani.

„Am copil de aproape 17 ani, am familie acasa”, a mai spus Alina, acuzand-o pe Beyonce de Romania ca a distrus doua familii si ca nu ii vine sa creada ca s-a trezit in acest scandal. Doua intrebari raman in picioare: A planificat Beyonce totul pentru a-l face de ras pe Dani? A inselat-o Dani pe Adelina si cu colega ei de trupa?

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top