Connect with us
aventura cu soacra

Știri

A avut o aventură cu propria soacră, dar nu se aștepta ca lucrurile să se sfârșească așa!

Un bărbat căsătorit, în vârstă de 33 de ani, a avut o aventură cu propria soacră, în vârstă de 58 de ani, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Kathleen a început să aibă o relație cu propriul ginere, fără să țină cont de faptul că acest lucru îi va distruge viața propriei fiice.

După ce au întreținut raporturi intime în dese rânduri, bărbatul, pe nume Michael, a început să aibă mustrări de conștiință și a decis să încheie relația cu soacra. Ulterior, el i-a mărturisit soției aventura avută.

Femeia și-a confruntat mama, iar aceasta a avut o răbufnire nervoasă și l-a acuzat pe ginere că i-a ruinat relația mamă-fiică.

Imediat, Kathleen a pus mâna pe un carton de ouă și a început să dea cu ouă în mașina lui Michael. Acesta a văzut-o și s-a dus să o oprească. Doar că femeia s-a urcat în mașină și a încercat să-l calce. Bărbatul a reușit să fugă și să alerteze poliția. Oamenii legii au venit la fața locului și au reținut-o pe femeie.

Conform publicației Mirror, bărbatul se teme pentru propria viață  și este convins că soacra sa va dori să se răzbune crunt pe el.

Citește și: Vecina lui făcea amor zgomotos în fiecare seară, așa că a decis să-i lase cel mai tare mesaj: Dragă vecină…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top