Connect with us

Știri

A comis-o din nou. Chris Brown, suspectat pentru agresiune

Dupa ce a fost implicat in mai multe scandaluri legate de agresiune, cantaretul este luat din nou in vizor, dupa ce ar fi lovit cu pumnul un barbat care juca baschet langa un hotel din Las Vegas.

Chris Brown este considerat suspectul principal in cazul agresiunii petrecut luni dimineata, care acum a primit din partea autoritatilor locale optiunea de a semna o citatie pentru savarsirea delictului, sau de a risca sa fie pus sub acuzare.

Oamenii legii spun ca victima sa se afla pe patul de spital in momentul in care a depus plangerea impotriva vedetei, iar Chris Brown apucase sa paraseasca hotelul in momentul in care politistii au vrut sa-l ia la intrebari. Chiar daca starul semneaza citatie respectiva, asta nu inseamna ca si recunoaste fapta savarsita, ci doar ca este dispus sa se prezinte la tribunal pentru a da explicatii, asta in cazul in care procurorii vor dispune pune sub acuzare a acestuia.

Sansele ca celebrul Chris Brown sa semneze citatia respectiva sunt destul de mari, mai ales ca legislatia spune ca, daca va fi gasit vinovat, acesta va trebui sa plateasca doar o amenda de cel mult 1.000 dolari, a spus Larry Hadfield, purtator de cuvant al politiei din Las Vegas.

Incidentul are loc la nici sase saptamani dupa ce judecatorii au dispus incheierea regimului de eliberare conditionata, dupa ce artistul a recunoscut ca in 2009 a agresat-o fizic si verbal pe iubita sa de la acea vreme, cantareata Rihanna, fix cu o seara inainte de premiile Grammy.

sursa foto wallfor.net

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top